Big Sean стана най-младият човек,получил ключа на Детройт

big-sean-1491091834-640x560Още от началото на кариерата си Big Sean винаги е изтъквал родния си град Детройт като ключов момент в неговото развитие като музикант и сега градските власти го наградиха с G.O.O.D. Music artist a valued honor и ключа на града. В събота градът Детройт и кметът Майк Дъган присъдиха на рапъра това отличие заради достойното представяне на града,а също и за благотворителните усилия на Big Sean.

Big Sean е публикувал снимка в Instagram с ключа на града.

“Днес аз имам една от най-високите почести,които могат да се получат тук- ключът към град Детройт. Кметът каза,че досега го е връчвал на 3-ма души … Стиви Уондър, Бери Горди, и мен. Аз съм най-младият човек в историята на града,който го е получил! “,пише 29-годишният Big Sean в Instagram.

Big Sean добавя, че ключът му е даден и за работата, извършена от фондация Sean Anderson Foundation имаща за цел да подпомогне и съдейства младежта на Детройт в различни образователни фокуси. Фондацията също подпомага и други младежи в неравностойно положение в цялата страна.

Big Sean също така отбелязва, че инициативата на фондацията “Mogul Prep” ще се изучава тази есен в гимназии в Детройт и Балтимор, Мериленд. Програмата е създадена в сътрудничество с неговата майка, Myra Anderson (Мира Андерсън), бивша учителка.

Четвъртият студиен албум на Шон, I Decided,,вече е на разположение.

понеделник, април 3rd, 2017 Новини

Search

 

Категории

HipHopTV on Social Networks