Suge Knight “Знам кой уби легендата от Западния бряг Tupac”

3EE879A900000578-4376634-Marion_Suge_Knight_has_finally_he_revealed_that_he_was_the_real_-a-17_1491254297278

Преди няколко дни шефът на Death Row – Suge Knight обяви в официално подписана клетвена декларация, че знае кой стой зад покушението на легендата. Виновните според показанията на Suge са бившият шеф на охраната на Death Row – Реджи Райт и бившата съпруга на Suge – Sharitha. Според него главната мишена не е бил Tupac, а самият Suge и че причината за стрелбата е т.нар. “рокада” или “рязка смяна на местата” на шефовете на Death Row.

Suge, 50, в момента е зад решетките, обвинен в убийство и опит за убийство на повече от двaма мъже в Комптън през януари 2015.

Бившият полицай на LAPD – Ръсел Пул, който е и разследващ случая, също потвърждава теорията на Suge, като изхожда от разминавания в показанията на Райт по случая със смъртта на легендата на Западния бряг.

От своя страна Sharitha публикува видео отговор на твърдението на бившия й съпруг, като нарича това “абсурдно е след 21 години да има такова твърдение”.

Теорията е разгледана и в документалния филм Tupac Assassination: Battle for Compton.

Излезе и нов, финален трейлър на биографичния филм за живота на Tupac “All Eyez on me”. Филмът се очаква да се появи на 16ти юни, когато е и рожденият ден на 2pac, който трябваше да навърши 46 години.

неделя, април 16th, 2017 Новини

Search

 

Категории

HipHopTV on Social Networks