Два рок фестивала ви очакват:S`COOL ROCK FEST и Елешница Рок фест

hiphop

На 30 юни започва 3-то издание на набиращия все по-голяма популярност младежки рок фестивал за ученически банди S`COOL ROCK FEST

17 страхотни ученически рок банди ще ни отвеят с качествена АВТОРСКА рок музика!

ПРОГРАМА
30 юни – 2 юли Парк Лаута Пловдив
(групите са подредени по азбучен ред)

30 юни – July Morning Party
Apipha (София)
Noise Recursion (Пловдив)
Rock Dimension (Карлово)
Slippers Rock Band (Карлово)
Snade Band (Пловдив)
Tentative (Сопот)

01 юли
ANONYME (София)
Hivemat (София)
Lost In Eternity (София)
Moist (Пловдив)
Noisy Bastardz (Пловдив)
Seconday (Ямбол)

02 юли
AttaXic (Добрич)
Church of Destiny (София)
Cortège (София)
Dedroll (Варна)
Inspiration rock band (Казанлък)
RedTrigger (Пловдив)

30 ЮНИ – 2 ЮЛИ
ПАРК ЛАУТА ПЛОВДИВ
ВХОД СВОБОДЕН

За поредна година през юли ще се проведе Елешница Рок фест. Магията на планината събира отново феновете на рока в две незабравими вечери. Повече за събитието в “България сутрин” разказаха неговите организатори Христо Политов и Николай Бандаков.

Започваме на 7 юли от 20 часа, входът е свободен. Сцената е до борова гора, където ще е хладно. Предвидили сме по три банди за всяка вечер в петък и събота, сподели Христо Политов.

Николай Бандаков посочи, че опитват да популяризират рок музиката, организирайки този фестивал. Провеждат фестивала за шеста година, а по думите му нивото на българските рок групи е добро.

“Въпросът е до каква степен ги популяризират радиата и телевизиите. Това е едно от нещата, които ни карат да организираме фестивала”, отбеляза той за Bulgaria ON AIR.

Момчетата, които са родом от Елешница, добавиха пред Константина Живова, че всяка година събират около 1000 човека и виждат все повече нови лица на фестивала.

Музика, студена бира, голям огън, хубава природа и голям купон, обещават организаторите, които нямат никакво намерение това да е последното издание на Елешница Рок фест.

понеделник, юни 26th, 2017 Новини

Search

 

Категории

HipHopTV on Social Networks