Puff Daddy е между най-богатите знаменитости в света за 2017-а

PuffDaddy Sean_Combs_2010

Puff Daddy, или както се нарича в момента Diddy. ПрихоDiddy — a.k.a. P. Diddy, a.Puff Daddy, или както се нарича в момента Diddy. Приходите му за тези 12 месеца за общо 130 млн. долара. Общото му състояние се оценява на 820 млн. долара приходи от мода, кино, телевизия, производство на алкохол и, не на последно място, музика. Той започва кариерата си като рап-певец и успява да върне славата на Източното крайбрежие като център на хип-хопа. Нещо повече, Puff Daddy не спира да демонстрира бляскавия си начин на живот – позлатени коли, скъпи аксесоари, шампанско. Това го прави “Краля на Ню Йорк” през 90-те и началото на милениума и кара някои почитатели да го наричат “Гетсби на хип-хопа”.

През 1998-а Шон Комбс, както е истинското име на Diddy, пуска първата си модна линия – Sean John. Тя е номинирана от Съвета на модните дизайнери в Америка за “Най-добър дизайн на мъжки облекла” през 2000-а. През 2004-а калифорнийския милиардер Роналд Бъркъл инвестира 100 милиона в компанията. През ноември 2008-а Diddy представя парфюма си “I Am King”, посветена на Мохамед Али, Барак Обама и Мартин Лутър Кинг. В рекламата на аромата участва Бар Рафаели. През 2016-а рапърът представя и женска колекция с неговата марка.

Шон Комбс за кратко притежава два ресторанта, които са кръстени на сина му Джъстин – един в Ню Йорк и един в Атланта. Освен това той се съгласява да участва в промотирането на френската марка водка Сирок срещу 50% от приходите от продажбите (ако сте любопитни – бутилка от водката струва около 60 лева).

Заедно с актьора Марк Уолбърк, обявен за най-богатия актьор на 2017-а, имат мажоритарен дял от акциите на “Aquahydrate” – безалкохолна напитка без калории, предназначена за атлети.

неделя, август 27th, 2017 Новини

Search

 

Категории

HipHopTV on Social Networks