Adidas Terrex – съвършенството, от което се нуждаят вашите крака

Една от утвърдените марки спортни обувки, които се ползват с изключително уважение от потребителите е Adidas. над осемдесет години на пазара е период, който показва доверие и неподлежащо на съмнение качество. С оглед на непрекъснатото усъвършенстване и предоставяне на клиентите онова, от което се нуждаят краката им производителя се старае да предлага иновативни разработки, които да са съобразени с предназначението на маратонките, кецовете и обувките с марка Adidas. Почитателите на световноизвестния производител на качествени спортни обувки са детайлно запознати с колекциите, които се предлагат на пазара. В зависимост от предназначението и обичайното място за ползване на съответните аксесоари от Adidas предлагат интересни и устойчиви на натоварване обувки, които да защитят ходилата ви и да им осигурят максимален комфорт.

Adidas Terrex

Едно от най-добрите предложения, което предизвика фурор сред почитателите на марката са колекцията Adidas Terrex. Това не са типичните спортни маратонки, които обичайно сме свикнали да виждаме в новите колекции на немския производител. Тук спецификата на изделията е в това, че са насочени към създаването на една невероятно устойчива обувка, която има приложение при есенно – зимния период и е доста предпочитана от почитателите на планинските преходи, лова, риболова и всякакви по-екстремни и свързани в влажно и студено време премеждия. А Adidas Terrex  действително са много по-внушителни като дизайн. Те наподобяват доста туристичесите обувки, но олекотения им стил и типичните за Адидас елегантни акценти ги правят невероятната и практична обувка и за градски условия. Подметката е изключително гъвката и една идея по-висока от стандартните за бранда. Естествено това се дължи на факта, че все пак е важно краката ви да получат максимална защита независимо дали попадате в локва, снежна пряспа или пък преминавате през кален участък.

Adidas Terrex  са идеалните и съвършени обувки за студените дни. Те са изключено добре подплатени и запазват краката ви топли и сухи, въпреки ниските температури. Изработени са от достатъчно устойчиви и здрави материали, което гарантира на клиентите спокойствие и ефективна експлоатация години наред. И тъй като замисъла за създаването на колекцията Terrex  е насочена към по-необичайните условия и екстремни преживявания то марката използва невероятно устойчиви подметки, които осигуряват пълно сцепление при мокри и замръзнали настилки. Така, че дори да се разхождате, спортувате или да се катерите по стръмни склонове то с Adidas Terrex  ще можете да се насладите на невероятни преживявания, а краката ви ще бъдат максимално защитени.

Избора на Terrex  от колекцията продукти на Адидас на едни от най-достъпните цени за българския пазар ви очакват в онлайн магазин SportModa  .