Защо да изберем разтегателната маса за хранене

Трапезарията не е просто място за вечеря. Тя е кътчето в което се събира цялото семейство, за да прекара безценни моменти заедно в сладки приказки и приятно похапване. Много често, там посрещаме роднини и приятели и тези мигове са скъпи на всеки. Затова е и от особена важност да създадете комфортно и уютно място в което да се чувствате наистина добре. Функционалната трапезна маса Венус е този продукт, който ви дава възможност да настаните допълнително хора, като използвате разтегателния плот. Днес ще ви запознаем с предимствата, точно на тези модели, предпочитани от повечето клиенти.

Как най-лесно да изберем трапезна маса Венус – снабдена с различни функционалности

Първият въпрос, който стои пред вас е колко голяма да бъде този артикул? Това зависи най-вече от обема на стаята в която ще я поставите и от броя на членовете във вашето домакинство. При положение, че често обичате да посрещате гости ви предлагаме да изберете трапезна маса Венус, снабдена с механизъм за разтягане на плота. Правоъгълните модели, са може би най-удачната форма, която би събрала голям брой хора. Качеството е нещо с което не бива да правите компромис и задължително новата ви придобивка, трябва да бъде изработена от здрави и устойчиви материали, да издържа на голямо натоварване и да се поддържа и почиства лесно. А механизмът с който плотът се разтяга, ще ви помогне да настаните допълнително хора.

Разтегателна маса

Разтегателна трапезна маса Венус модел SANDOR 2 – златен дъб/хром:

  • Изработена от МДФ и метал;
  • Плотът е правоъгълен, с разтегателен механизъм;
  • Краката са с Х-образна форма, стъпили върху здрава основа от хромиран метал;
  • Изтънчен микс от цветове златен дъб и хром.

Всички търсим многофункционални мебели които ни предоставят повече комфорт и удобства.

Съвременната трапезна маса Венус е точно това – симбиоза между здравина, стил и уют. Разтегателният плот онзи бонус, който ще ни помогне да организираме незабравими вечери с приятели. Разгледайте предложенията в каталога и си подарете уникалната мебел, която заслужавате!