Дигитален маркетинг от Digital Expert: ясна стратегия и гарантирани печалби за Вашия онлайн магазин

Имате онлайн бизнес и искате да го направите успешен? Тук е важно да направите избор безпогрешен, избирайки агенция за дигитален маркетинг, с помощта на която да дадете гласност на дейността си и да я направете популярна. Този вид реклама услуги са съвременният начин да не останете в сянка, а да се наредите гордо пред конкурентите си, представяйки на целевата аудитория онова, което имате да предложите. За да направите впечатление и да бъдете пръв избор за клиентите си, е нужно да се разделите със закостенелите си разбирания за популяризиране и да заложите на по-доброто решение в лицето на digitalexpert.bg!

Как дигиталният маркетинг ще помогне за развитието на Вашия онлайн магазин

Социалните Медии, Социална, Маркетинг, Интернет
онлайн присъствие

Днес все повече търговци решават да пренасочат дейността си към онлайн пространството, разчитайки на това, че хората предпочитат да пазаруват през интернет, наместо да обикалят физическите магазини в търсене на идеалния продукт. Ползите на онлайн търговията са ясни – повече свободно време, удобство, възможност за подробно проучване и за съпоставка на цените. Пазарът има нужда от все повече работещи платформи, които са добре структурирани и примамливо позиционирани в необятния свят на възможностите, наречен още „интернет“. Дигиталният маркетинг на свой ред е вид реклама, като услугата цели няколко неща:

 • Пълна възвръщаемост на направените инвестиции;
 • Добра месечна и годишна печалба;
 • Анализ на пазара, неговите нужди и очертаващите се промени;
 • Определянето на пълния потенциал на Вашия бизнес – какво може да се очаква от него в дългосрочен и краткосрочен план и от каква реклама има нужда;
 • Задаване на ясни цели, които са реални и ангажирани с потенциала и възможностите на търговеца е предлагането на конкретни продукти и услуги;
 • Създаване на работеща стратегия;
 • Избор на релевантна аудитория;
 • Създаване на таргетинг, за да се разшири пазарният дял;
 • Изготвяне на съдържание за реклама, което отправя ясно послание към потенциалните клиенти;
 • Подробно проследяване на получените резултати след всяка една кампания;
 • Оптимизация.

Подобен вид рекламна услуга е основата, над която да надграждаме, гонейки бизнес целите си и желаните резултати, които имат и парично изражение. Изберете digitalexpert.bg за надежден партньор в борбата с конкуренцията и се доверете на високия професионализъм, който ще откриете на това място.

Какво предлага digitalexpert.bg

Дигитален Маркетинг, Seo, Google, Интернет Маркетинг
планиране

Digitalexpert.bg е фирма, която предлага дигитална маркетинг реклама и услуги от ново поколение за Вашия онлайн магазин, който тепърва сте стартирали или искате да развиете и направите още по-успешен. Компанията е ориентирана към перфектните резултати и с радост приема дори и най-амбициозните проекти, които имат нужда от вдъхновение и последователни действия за тяхното успешно реализиране. В digitalexpert.bg ще откриете разнообразни дигитални рекламни услуги като:

 • Facebook реклама;
 • Google Ads;
 • Реклама в LinkedIn;
 • Оптимизация на продажбите – повече приходи с минимални инвестиции;
 • Консултация и експертен анализ;
 • Графичен дизайн за Вашето модерно и атрактивно присъствие в интернет пространството;
 • Имейл маркетинг;
 • Chat Bots – за по-лесна комуникация с клиентите и тяхното отлично обслужване.

Няма онлайн магазин, който да не може да бъде популяризиран по начин, по който да ангажира целевата аудитория с непосредственото си и оригинално излъчване. Бъдете различни и заложете на дигиталните маркетинг услуги от digitalexpert.bg – реклама, която е винаги на един клик разстояние от успеха!

Какви с очакваните резултати

Онлайн Маркетинг, Интернет Маркетинг
дигитален маркетинг

Разпознаваемост, конкурентоспособност, добра печалба, забележително позициониране в онлайн пространството и винаги на сред първите места в конкретните пазари – всичко това е напълно постижимо, ако изберете дигиталните маркетинг услуги на digitalexpert.bg! Не отлагайте успеха за след месец, година или някъде във времето, когато за Вас ще дойдат по-добри времена и ще вкусите от бизнес победата… Сега е точният момент да й се насладите, защото в лицето на фирма digitalexpert.bg ще намерите лоялен партньор, на който да се доверите безрезервно и да бъдете играчи с добра реклама.

Онлайн присъствието на един онлайн магазин е най-важно за неговото успешно стартиране и по-нататъшно развитие. Създайте своята кампания и изберете модерния подход при рекламните услуги. Студио digitalexpert.bg е специалист в управлението на виртуалната търговия, при която динамиката е винаги голяма, но в същото време дава и реални възможности да се възползваме докрай до всички нейни ресурси. Време е да го направите и Вие!