Защо да пожелаем нова и по-функционална холна масичка

холна маса адел

Трудно бихме си представили една зона за почивка и релакс каквото е холът, без наличието на декоративна масичка. Тази малка на вид мебел има важна функция, за да се чувстваме удобно когато сме в стаята. Тя играе ролята на естествена декорация и елемент който допълва интериора и го завършва. Също така от практична гледна точка използваме плота и за да поставяме различни неща в зависимост от случая. Ето защо Мебели Венус предлагат толкова различни модели направени от качествени материали и предлагащи разнообразни функционалности.

Каква трябва да бъде правилната холна маса

Тук няма универсален модел който да се хареса на всеки. Семействата имат различно ежедневие и потребности, което предполага и в зависимост от това да открият точния артикул. Ще ви предложим няколко различни варианта с техните положителни характеристики. Искаме да насочим вниманието ви към функционалността и красивия дизайн. Класическите холни маси с правоъгълен плот продължават да бъдат харесвани от клиентите. С тях не може да сгрешите, защото се комбинират лесно с всякакъв вид мека мебел. Ползвате голям и широк плот върху който може да поставите абсолютно всичко. Модерните холни маси имат понякога нетрадиционна форма. Снабдени са с достатъчно екстри като – ниши, чекмеджета или отделения за съхранение на вещи. Моделите с разтегателен плот и механизъм за повдигане са много подходящи, ако често хапвате пред телевизора. Венус тук представя – Модел LAVENDA LAWA 125 см. с MDF профил / норвежки бор-дъб шоколад:

холна маса

  • „LAVENDA LAWA 125 „ – маса за хол с два плота в цветове норвежки бор с дъб шоколад;
  • Тя е част от модулна система за обзавеждане на хол и дневна, серия „LAVENDA“;
  • Изработва се от висококачествено ПДЧ с МДФ профил.

Красива мебел в класическа форма, но с модерно излъчване благодарение на комбинацията от светъл и бял цвят. Лесно може да бъде съчетана с различен тип интериор което я прави супер адаптивна.

Лесно ли е да открием холна масичка за дома си

Тази задача не би ви затруднила, тъй като в момента онлайн магазините предлагат невероятно разнообразие от модели и варианти. По-скоро е добре да прецените с какво свободно пространство разполагате и как ще разположите новата мебел в дневната. Тя трябва да си подхожда най-вече с меката мебел пред която е поставена. Правилото диктува плота на масата да не е по-висок от седалката на дивана. Със сигурност могат да бъдат направени изключения, ако вие предпочитате нещо различно. Съобразявайте се с личните си критерии за стил и функционалност и така ще останете доволни от новата покупка.