Защо да се насочим към гардеробите с плъзгащи врати – предимства и насоки за избор

Доста са нещата, които трябва да премислим, когато е време да се заемем с промяна на интериора в спалнята. Едното от тях е избора на удобно легло, както и покупката на функционален гардероб с подходящите размери. Той може да е трикрилен, четирикрилен, вграден или с плъзгащи врати, като при всеки един от тези варианти можем да открием висока практичност и модерно присъствие.  

Какви варианти имаме при мебели като гардеробите за спалня

Ако сте се насочили към модел гардероб с плъзгащи се врати, то вие сте на път да направите отличен избор! Точно тази разновидност на дрешници се определя като една от най-харесваните от потребителите, защото комбинира чудесни характеристики – здравина, естетика, удобства и изгодна цена. Нима не искате всичко това в ролята си на купувачи?

Колкото до възможните варианти при този компонент, ето какви видове гардероби могат да се открият на пазара днес:

  • с плъзгащи врати – вече ги споменахме, но никога не е излишно извадим още веднъж на показ техните категорични преимущества. А те не са никак малко! Като започнем от прибрания дизайн на тази съвременна мебел и стигнем до нейната изключителна функционалност, всичко сочи, че е повече от изгодно да инвестираме средства в нея;
  • вградени – този модел дрешници са феноменални със своите структурни особености и визуални качества, които въздействат на едно съвсем друго ниво. Те са едновременно тук, но наред с това имат и съвсем незабележим дизайн, който всъщност е и причината те да са толкова купувани;
  • с две и повече крила – двукрилни, трикрилни, четирикрилни и прочее. Вариантите са доста, което прави изборът на гардероб доста сложен. Ако решите той да не е с плъзгащи се врати, обърнете внимание на това колко вратички има, как са разположени и комбинирани ли са с външни чекмеджета. Вътрешното разпределение е също с водещо значение, за да си осигурим желаните удобства;
  • с огледало – дрешниците с огледало са много предпочитани, защото са едновременно красиви и практични. Подобно допълнение може да се открие и при моделите със приплъзващи се прегради;
  • с външни чекмеджета – колкото повече шкафове и чекмеджета, толкова по-добре! Така ще имаме свободата да организираме личните си вещи нагледно и систематизирано, така че впоследствие да можем да ги намираме с лекота.

Когато избирате гардероб с плъзгащи се врати или друг вид, се уверете е неговото високо качество, защото то е най-важното условие, ако искаме да го използваме години наред с удоволствие. Вижте предложенията от Лени Стил и купете изгодно.  

Кои са важните акценти при избор

Дизайнът на дадена мебел не е всичко. Има и много още други неща, които трябва да обмислим, за да станем собственици на интериорен компонент, който ни допада във всяко едно отношение. Освен на естетиката, редно е да обърнем внимание и на неща като качеството на изработка, цветовата схема, практичността и не на последно място – цената.

Защо моделите с плъзгащи се врати са се превърнали в топ интериорен компонент

Те предлагат нещо, което липсва при останалите мебели от този вид,а именно дискретност. Тяхното отваряне се случва само с едно единствено приплъзване и не заема допълнителна площ в стаята – при стандартните гардероби трябва да предвидим екстра площ в спалнята, за да сме сигурни, че вратичките няма да опират в останалите мебели.

За къде са подходящи

Дрешниците с плъзгащи врати са подходящи за абсолютно всяка една спалня, където се търсят удобства и естетика. С времето те стават все по-предпочитани и купувани, което се дължи на уникалния им дизайн и лесно използване. Подходящи са дори и за по-тесни помещения, защото не заемат много място и са доста компактни.

Къде можем да открием изгодни предложения

Купете гардероб с плъзгащи се врати от онлайн магазин Лени Стил, където страхотните предложения са винаги налице, а вие можете да се възползвате от тях на поносими цени. Можете да се възползвате и от опцията на купите на изплащате, което е много удобен начин да осъществите планираните интериорни промени с лекота!