Какви са ползите от употребата на голям градински чадър

Свързваме лятото с много слънце, топлина и търсене на дебела сянка. И ако в двора или градината нямате дървета с достатъчно гъсти корони, под които да разположите градинския сет то то, че е нужно да помислите за покупка на чадър. Градинските чадъри са малко по-различни от плажните. Те се отличават по размерите си и по това, че са по-тежки като конструкция. Но пък предвид ролята им е напълно естествено при желание за покупка на нов да се фокусирате върху вариант с по-голяма шатра. Градински чадъри 4 метра са идеалната алтернатива за осигуряване на сянка в двора, градината, верандата или просторния балкон. Само така ще можете да се насладите на приятното топло време без това да доведе до силно главоболие или слънчево изгаряне. Ще ви представим няколко стъпки, които са ключови при покупка на градински чадър като тук особено значение има размера.

Защо 4 метров градински чадър

Наред с останалите високи изисквания, които си поставяме като критерии за постигане на добра засенченост в двора това, което е необходимо да се вземе под внимание са именно размерите на покривалото. Обикновено неговите параметри се определят от това каква площ желаем да засенчим, което е реалната причина да се заложи на 3 или 4 метра покривало.

чадър

Сянката в горещините е важна, а когато не е достатъчна то това води до рискове и слънчеви изгаряния, въпреки използването на слънцезащитен крем. Причините да изберете и вие чадър с 4 метрово покривало са:

  • Гарантирате си избор на чадър, който е оптимално стабилен и здрав;
  • Осигурявате сянка за площта, която искате да защитите от жаркото слънце;
  • Големите чадъри са много по-устойчиви на ултравиолетово лъчение и са с оптимално дълъг експлоатационен срок.

Едва ли се съмнявате в качествата на градински чадър 4 метра, който ще може да осигури хубава сянка на кътчето ви за почивка в двора. Ако искате качествен и красив вариант ви каним да посетите магазин Арена, където ви очакват много интересни и атрактивни идеи на топ цени.