Как да изберете холен ъгъл между различните модели

диван за дневна

Мебелното производство напредна доста в целта си да задоволи вкусовите предпочитания на клиентите. От всички артикули има разнообразни модели, които предлагат различни функционалности, механизми и стилове. Наистина много варианти ще намерите в раздел мека мебел в каталога на онлайн магазин Venus.bg. Специално внимание разбира се правят холните ъгли, защото са много по-удобни и практични в сравнение с останалите видове. Щом ви предстои покупката на подобен елемент от обзавеждането най-добре да заложите на тях и със сигурност ще направите интериора наистина уютен.

Кои модели холни ъгли впечатляват с изискан дизайн

Освен на практичността се обръща изключително внимание и на визията. Това е голяма мебел, която всеки ще забележи в стаята и от която до голяма степен зависи стилът. Имате богат избор, а това винаги е добре, понеже ще може по-лесно да намерите модел отговарящ на личните ви предпочитания:

"venus.bg холни ъгли"

  • Разтегателен ъглов диван – функционален и красив този модел е един от най-избираните. Използвате и като спалня, което ще ви спести покупката на допълнително легло. Под седалките имат и ракла което е още по-голям бонус;
  • С релакс механизъм – съвременните функции са повече от желани, защото тялото ви ще си почине по най-добрият начин в позиция която сами сте определили;
  • Голям ъглов диван – обикновено тези модели са на модулен принцип и имате възможност да премествате голямата табуретка където желаете. В случай, че имате апартамент с голям хол това е перфектният избор;
  • Дизайнерски модел – тази разновидност не винаги има допълнителни механизми. Впечатление прави детайлната изработка, качествените тапицерии и красивите орнаменти. Бихме нарекли подобен модел – мебелно бижу.

Когато търсите модерен холен ъгъл трябва да вземете предвид размера на стаята където ще го поставите, стилът който преобладава и разбира се личното ви усещане за удобство и комфорт.

Защо е важно да изберете подходящата дамаска

Понеже холният ъгъл се свързва с това, че е облечен в приятна на допир тапицерия тя трябва да бъде избрана внимателно. Ако държите повече на високата класа и лукса за вас са подходящи кожените дамаски. Еко кожата също няма да се повреди, ако я пазите и се грижите по правилен начин за нея. Не е много подходяща в семействата където има домашен любимец, който е възможно да я надере. Голяма част от хората предпочитат текстилните тапицерии, а те могат да бъдат луксозни като плюш и кадифе или по-обикновени и износоустойчиви. Изборът на тапицерия зависи от това как използвате холния ъгъл и колко натоварен е той. Материите, които са скъпи и дизайнерски са по-скоро за семейства, които по-рядко прекарват времето си в хола.