Възможно ли е да обновим интериора на кухнята лесно с модулни мебели

готова ъглова кухня

Кухненската зона трябва да бъде обзаведена практично и удобно, защото е онова помещение от дома в което всички прекарваме част от времето си. Там се приготвя храната за семейството, закусваме, подреждаме и съхраняваме различни домакински пособия. В момента модерното обзавеждане диктува да използваме модулните системи. По този начин сами преценяме колко шкафа ще инсталираме и по какъв начин ще бъде монтирано всичко. Venus.bg – Богат избор от цветове и размери на кухненски шкафове! С тяхна помощ ще направите помещението функционално и красиво, за да се чувствате спокойни и щастливи, а това е важно когато ще готвим.

Как да изберем и съчетаем модулните шкафове

Винаги е добре когато ни предстои обзавеждане на кухненската част да вземем абсолютно точни мерки. Това е важно, защото шкафовете се разполагат на два реда горен и долен с различно предназначение и трябва да бъдат комбинирани абсолютно точно без никакво разстояние между тях. Важно е да знаете как точно ще използвате кухнята и дали тя ще бъде максимално натоварена или по-скоро ще се употребява инцидентно. Производителите предлагат различни по стил и цвят кухненски шкафове, които да изберете в зависимост от вашите предпочитания и нужди. Venus.bg предлага на вниманието ви няколко от най-добрите си модели:

шкаф бордо гланц

  • Долен шкаф за бордова мивка Венеция В3 МДФ профил – 80 см;
  • Долен модул с една врата Венеция В6 МДФ профил – 60 см – Модулите се предлагат в голямо разнообразие от размери, благодарение на които ще може да сглобите най-подходящата и функционална кухня за Вашия дом. Посоката на отваряне на вратата се определя при монтажа;
  • Долен шкаф с врата и чекмеджета Венеция В25 МДФ профил – 40 см;
  • Долен модул с една врата Венеция В22 МДФ профил – 30 см.

Обзавеждане характеризиращо се с много комфорт и наситени топли цветове. Стаята ще се обнови и няма да остане незабелязана дори от вашите гости.

Защо покупката от интернет е препоръчителна

За разлика от поръчковата мебел, която често хората избират за кухненската зона, ако купите модули от интернет магазина, ще спестите доста средства и ще направите един индивидуален проект, който ще ви очарова с функционалността и елегантната си визия. Не е нужно да правите толкова голяма инвестиция като има възможност да се сдобиете с много качествени и добре изработени артикули, които ще ви служат дълги години. В сайта на търговеца ще намерите цялата необходима информация за размерите и характеристиките на модулите с което много лесно ще прецените точно кои компоненти ви трябват.