Какви правила трябва да спазим купувайки ново обзавеждане за трапезария

комплект за трапезария

Обикновено когато избираме нови мебели сме фокусирани върху артикулите за дневна, защото тя е основната стая в която си почиваме. Не бива да пренебрегваме обаче и интериора на трапезарията, тъй като семейството се събира всеки ден, за да се храни и мебелите, които използваме в тези моменти е важно да бъдат естетични на външен вид, удобни и качествено изработени. Най-добрият избор който бихте могли да направите е комплект маса и столове Мебели Венус. Благодарение на една такава комбинация ще имате професионално съчетани артикули, които със сигурност ще направят ежедневието ви много по-приятно.

Критерии за избор на маса и столове в комплект

Ако спазвате определени правила по-лесно и бързо ще може да купите новото обзавеждане и съответно да го използвате. Първото което трябва да определите е какъв да бъде размерът на целия комплект. Това зависи от зоната в която смятате да го инсталирате.

Всеки специалист по интериорен дизайн ще ви препоръча да не претрупвате обстановката с прекалено обемни мебели, а да се стремите към баланс и комфорт. Около масата и столовете трябва да може да се преминава безпроблемно. Вторият важен момент е изборът на цвят и дизайн. Тук може да се съобразите с личния си вкус и най-вече с общия интериор който сте организирали в апартамента. Това в пълна сила важи, ако зоната за хранене е в едно помещение с всекидневната. Магазин Венус ще ви помогне малко със следния модел. Комплект трапезна маса с 4 стола Лацио:

маса и столове

  • Комплект трапезна разтегателна маса с 4 стола „Лацио“ е подходящо допълнение към обзавеждането на Всяка кухня или трапезария;
  • Масата разполага със стъклен правоъгълен плот с механизъм за разпъване;
  • Столовете са тапицирани с висококачествена дамаска;
  • Краката са метални.

Бихме нарекли този комплект универсален, защото дизайнът му подхожда на различен стил обзавеждане и лесно ще го интегрирате във вече съществуващия интериор.

Да изберем ли мебел с разтегателен плот за трапезарията

Вече има решение за хората които обичат да посрещат гости, но не разполагат с достатъчно големи жилища. Тук на помощ идват механизмите за разтягане на плота, които много бързо ще направят зоната комфортна за повече хора и всеки ще се чувства достатъчно удобно. Тези механизми са много прецизни и дори да ги използвате ежедневно няма да има никакъв проблем. В моментите когато не е разтегнат плота ще бъде с класически размер и няма да ви притеснява визуално. Разгледайте моделите, които предлагат тази функционалност и направете дома си стилен и удобен.