Практични идеи за малка и стилна спалня

Малките пространства в домовете ни, често ни поставят, пред трудния избор, дали да обзаведем стаята функционално или тя да бъде модерна. Всички ще се съгласим, че спалнята е едно от важните помещения. Релаксирайки след напрегнатия ден, това е мястото на което залагаме, да ни донесе максимален отдих. Бихте могли, много лесно да намерите правилната за вас спалня на https://www.venus.bg/спални/.

Бързи и практични решения за малката спалня:

Спален комплект
  • Част от хората, предпочитат ниските легла, но в едно по-ограничено пространство е добре да се спрете на висок модел. Venus ще ви предложат, както модели на високи крачета, така и такива с място за съхранение. Ако долепите леглото до стената, това ще ви освободи още малко пространство. Този ефект ще създаде една обособена зона на сън.
  • Експериментирайте, като поставите рафтове на стената. Нека те да контрастират със стените, още един интересен ефект в спалнята. Подберете ги в цялостния стил на стаята.
  • Гардеробът на спалнята да бъде с огледални врати. Огледалото е основен начин, да бъде оптически увеличено пространството. Така ще увеличите визуално размера на стаята, но ще имате и практическа полза от това. Плъзгащите се врати са подходящи за наистина малките и бутикови спални.

Съветваме ви, да се спрете на спални в неутрални тонове, причината е, че те отварят пространството визуално. Спалните, които предлагат venus са с разцветки, подходящи за една спокойна и свежа визия. Дали ще предпочетете бяло, сиво или цвят дъб помещението ще придобие стил. Ако изберете легло с LED осветление, това също би придало чар на вашето кътче.

Яркото осветление и спестяващите място мебели, са част от нещата, които могат да превърнат малката спалня в една уютна стая. Изборът например на светли завеси, ще даде допълнителна светлина. Не претрупвайте с много излишни елементи, а се спрете на точните мебели. Избирайки най-необходимото, вие си гарантирате удобство и уют.