Предимствата на ъгловия диван в хола

За да се чувстваме наистина уютно в дома си, трябва мебелите да отговарят на личните ни критерии и изисквания. Хола, като общо помещение най-вече трябва да бъде обзаведен детайлно и внимателно. Меката мебел е добре да притежава много здрава конструкция, качествена дамаска и да предлага достатъчно комфорт. Венус ъглов диван за хол може най-добре да обособи свободното пространство и да даде на всички удобство по време на седене. Лежанката предоставя достатъчно площ, да си отпочинем качествено и да релаксираме.

Ъгловият диван – комфорт и практичност в хола

Най – важно е усещането за удобство при ползването на меката мебел. Дали ще изберете модел диван, който е по-мек като усещане или за вас по-твърдата основа е по – удобна, зависи изцяло от личните ви усещания. Важно е да прецените внимателно неговия размер, така че да има достатъчно място, да се настанят всички, дори когато посрещаме гости. Съвременните ъглови дивани Венус имат механизми за разтягане, изработени на различен принцип при различните модели. Те позволяват вашата мека мебел да се превърне в достатъчно удобна спалня. Използвайте когато Ви идват гости или за да си почивате отвреме-навреме на по-широко. Освен това под седалката се намира просторна ракла, в която ще можете да подреждате всичко за което другаде не откривате място.

Холов ъгъл


Холов ъглов диван Толедо с функция сън и ракла от Венус:

  • Основа на ъгловият диван е направена от – масив, МДФ и ПДЧ;
  • Частта за сядане включва – „HR“ пяна с висока еластичност и калъф с цип за лесно почистване;
  • Възглавниците са (5 бр. И 2 бр. Декоративни)- силиконизиран пух, пенополиуретанова пяна и  калъфи;
  • Функция сън – тристепенен  механизъм.

Тази качествена мебел със сигурност ще подобри качеството на вашата почивка, и ще ви помогне много по-лесно да организирате пространството. Когато се наложи да подмените старата си мебел, разгледайте каталога на онлайн магазин Венус и се запознайте с всички съвременни модели, които имат безспорни предимства.