Принипи на класификация при гардеробите

Освен от легло всяка спалня се нуждае и от гардероб. Всъщност ако се замислите ще установите, че тази част от обзавеждането, на която възлагаме подредбата на нашите облекла и други вещи може да бъде разположена на различни места. Това, че е гардероб не ограничава използването му само в спалнята, а също така в коридора, детската стая, всекидневната и дори килера. Колекцията от модерни и функционални решения можете да разгледате тук https://www.mebeliarena.bg/спалня/гардероби с уговорката, че всеки елемент би бил приложим там където се нуждаете от ред и елегантност.

Тенденции и видово разнообразие

По различни принципи биват класифицирани тези модели. И ето, че за да удовлетворят това, от което се нуждае и вашето домакинство магазин Арена се старае да разшири видовата гама така, че всеки клиент да открие продукта, достоен да му служи. Ще ви представим главните принципи за класифициране на гардеробите, които се отнасят до:

Голям гардероб с три плъзгащи врати и огледало
  • Модели според броя на крилата

Арена ни представя както еднокрилни така и такива, които с две, три, четири и повече крила. Колкото повече са броя на отделенията на новия ви гардероб то толкова по-голям потенциал за въвеждане на ред ще имате на разположение;

  • Отваряемост

Всеки модел както стана ясно си има врати. Принципа на отваряне на вратите ги разделя на такива със стандартни крила както и други, които имат плъзгащ се механизъм. Избирането на един или друг вариант се фокусира главно върху това с каква площ разполагате и какво е местоположението на обзавеждането. По-малко заемащи пространство са тези, които са с плъзгащо се отваряне;

  • С или без надстройка

С големината или по-точно с вместимостта можете да оперирате доста гъвкаво, защото има модели, които предлагат опционално позициониране на надстройки, които са много удобни и ефективни за домакинства, които имат много вещи за прибиране.

Колекцията от обзавеждане за дома на Арена ще ви изненада с начините, по които можете да подредите жилището си бързо и ефективно.