Съществува ли възможност за съвършен и дълготраен грим?

Козметичната индустрия през 21 век ни представя изумителни иновативни методи за подобряване на външния вид. Определено доста дами се замислят дали да не се подложат на такива процедури, но неизвестното и несигурното до голяма степен ги спират. И ето, че тук идва ролята на звездите и популярните личности, които действително ни изумяват с това на какво са готови да се подложат в името на красотата и привличането на вниманието на феновете. Като една сравнително нова процедура, която се прилага у нас перманентния грим все още не е толкова масово явление, което да е обзело като поредната мания дамите. Въпреки това една от терапиите, която най-често се прилага е перманентния грим за вежди, който всъщност е повлияят от съвременните тенденции за плътни и обемни вежди.

Звездния грим на певици, актриси и дори популярните лица от телевизионни предавания задължително включва като акцент оформянето на вежди. Знаете ли, че над 30 % от тях вече са заложили на процедурата перманентен грим – вежди. Това е така поради три причини:

  1. Не се губи време за постигане на желаната форма и наситеност на веждите.
  2. Не се използват молив и други аксесоари, които имат значение за оформянето.
  3. Максимално дълготраен и не променящ формата си е този важен детайл от лицето.
уникален грим

Достатъчно са тези мотиви и вие да помислите за перманентен грим за вежди. Идеята за такава дълготрайна процедура определено не  е за пренебрегване, особено ако и вие като вашата любима звезда имате куп ангажименти и все не ви остава време да обърнете достатъчно внимание на своя външен вид. Но докато една популярна личност не може да си позволи да излезе пред своята публика в неглиже вид и никакъв грим, то на вас със сигурност честичко ви се случва. А една жена има нужда да изглежда добре, да бъде очарователна и забелязвана. Това със сигурност повлиява на нейното самочувствие и перфектния грим действително ще се погрижи за повишаването му. Не бива да се изключва факта, че веждите придават изразителност на лицето. Добре оформени и изваяни до съвършенство вежди определено създават излъчването, за което сте мечтали. Само един щрих и тотално ще бъдете преобразени, а ако това е не еднократно, а ежедневно решение то определено ще почувствате нужда от това да се позаинтересувате от иновациите в оформянето на дълготрайни и идеални вежди.

По своята специфика и технология перманентния грим доста наподобява татуирането. Самото споменаване на техниката за отпечатване на изображение по кожата вероятно предизвиква в главата ви бурни дискусии. Несъмнено обаче тук е момента да направим анализ на перманентното гримиране, защото в крайна сметка веждите, които ще бъдат оформени с тази технология за почти идентични с татуировката, но по отношение на използвани пигменти  и продължителност на отпечатаното имат много разминавания. На първо място ще отбележим това, че при перманентния грим на вежди не се използват токсични пигменти. Изцяло натурален и минерален е състава на багрилата, което всъщност прави процедурата напълно безопасна и напълно изключва алергични реакции. На второ място следващата разлика между татуирането и перманентното гримиране е факта, че веждите, които получавате неса доживотен белег, от който не можете да се отървете, когато ви омръзне съответната форма или пък излезе от мода. Максималната дълготрайност на процедурата е между 2 и 5 години, което на практика е един сравнително добър период, през който изобщо няма да се занимавате с оформяне на вежди, използване на водоустойчиви моливи  и всякакви други козметични продукти. Третата и също много сериозна разлика между татуировките и перманентния грим за вежди е това, че при козметичната процедура изобщо не се споменава за болка, а за известна доза дискомфорт, който трае единствено по време на прилагане. Много известни и популярни в публичното пространство дами вече се възползваха от технологията перманентен грим за вежди. Ако желаете  и вие такава промяна не чакайте, а действайте още сега!