Услуги с бус и самосвал – полезна информация

Транспортните услуги с бус и самосвал в София са сред ежедневно търсените от клиенти. Причините за повишения интерес е напълно обясним. Оказва се, че наистина не са малко онези важни моменти, в които човек предприема ремонт, почистване на мазе, строителни или друг вид дейности, при които неизбежно се генерира отпадък, който трябва да бъде извозен на предназначените за целта сметища. Днес ще представим част от предлаганите от Изкопни услуги София дейности, при които наред с текущите наеми на машини за изкопи и натоварване фирмата предоставя на своите клиенти и транспорт на битови уреди, мебели, извозване на инертни материали, земни маси и други. Как да наемете и какво точно представлява услугата ще ви разкажем сега.

Извозване със  самосвал

Спецификата на всеки тип отпадък изисква конкретни машини и транспортни средства, с които да бъде натоварен и извозен. Всеки строителен предприемач е наясно с това, че има сериозни предизвикателства, с които трябва да се справи навреме. Разчистването на терени, на които предстои да се застрои, направата на изкопи и отнемането на голям обем от земни маси са част от настъпващите потребности отпадъка и инертните материали, отломките и скалните маси да бъдат отстранени. Точно тук идва на помощ възможността, която ви предоставят от Изкопни услуги, а именно бус самосвал услуги София, с които професионално да бъдат натоварени и извозени ненужните, пречещи на строителните работи отпадъци.

Акцентираме върху двата основни типа транспортни машини, тъй като това, което става видно е, че обема на отломките и типа на отпадъка може да бъде различен като естество и обем. Услугите със самосвал се предлагат за по-мащабни товари като:

 • Инертни материали;
 • Строителни отломки;
 • Земни маси;
 • Скални маси;
 • Клони и дървета;
 • Храсти и други.

Сигурно е, че когато се използва самосвал, а не бус то количеството, което ще може да бъде извозена наведнъж е много по-голямо, което предполага, че наистина имате потенциала да се възползвате от тези квалифицирани и коректни услуги на Изкопни услуги София. Определящо е всяка една дейност по строителството на обектите да бъдат изцяло проведени в срок, което ще сведе до минимум загубата на време при изпълнение на следващите дейности от строителството на обекта.

Кога се ползва услуга с бус

Не по-малък е интереса и към транспортните услуги с бус, които се предлагат от Изкопни услуги София. потенциала на тези транспортни средства е доста голям и поради компактните си размери и възможност да влизат в тесни улички това определено води до повишаване на интереса от страна и на частни клиенти, които искат да се отърват от стара покъщнина или уреди.

самосвал

Много удобно и рентабилно е да се наеме професионален екип, тъй като няма как да оставите дивана или уредите пред жилищната си кооперация и да очаквате някой да ги отнесе на сметището. Ангажимента, който имат софиянци по отношение на такива битови работи е да си наемат бус или пък самосвал, с който да бъдат откарани и транспортирани тези вещи на място, което е създадено с такава цел.

С бус освен стари мебели и електроуреди могат да бъдат извозвани всякакви неща. Често клиентите, които използват бусовете и самосвалите на Изкопни услуги София ги наемат при:

 • Смяна на жилището и необходимост от извозване на багаж, мебели и уреди;
 • За извозване на строителни материали, в случай че правят битов ремонт;
 • За транспортиране на едрогабаритна техника;
 • При нужда от ремонт на тежък битов уред – бойлери, съдомиялни, печки, перални и т.нат;
 • За доставка на стоки от магазини до строителни обекти и други.

Транспортните услуги с бус и самосвал са широкоспектърни, тъй като наистина човек  важно да разполага с всякакви възможности. Гъвкави и навременни действия, коректно и професионално отношение на добри цени. Това са гарантирани от Изкопни услуги София ангажименти, от които ще останете удовлетворени.