Забавни играчки за децата от Fun Smart Toy

На всеки от нас се е случвало да търси подарък за дете. В богатото многообразие от детски продукти, ние се замисляме точно, какво да подарим, дали дреха, която ще бъде функционална и оценена от родителя, книжка, а защо да не потърсим детски играчки от Fun Smart  Toy.

Кое би зарадвало малчуганите

Първото нещо по което трябва да се водим е радостта в детските очи. Подаръкът разбира се зависи, от това на каква възраст е то. Детските играчки от Fun Smart Toy са подходящи за всяка една възраст. Изборът е толкова голям, че дълго време ще разглеждате и всичко ще ви изглежда подходящо. Качеството на дървените детски играчки е неоспоримо. Те разбира се са по-надеждни, от такива изработени от други материали. Също така са занимателни, образователни и всяко дете ще се радва да притежава такава играчка.

Дървена мозайка пъзел малка, Tooky toy

Малко идеи за подходящ подарък:

  • Етажни кубчета „Град“, Viga toys. Комплекта представлява красиво изрисувани 14 дървени кубчета, осем дървени цилиндър за колони и четири плочи. След като детето го подреди, се получава красива триетажна сграда с градски елементи. Под формата на игра, то се научава да подрежда вертикални елементи;
  • Дървен дидактически влак, Tooky toy. Игра за обучение на цветове и форми. Благодарение на нея, координира двигателните си способности и развива своето въображение. Детските играчки от Fun Smart Toy са напълно екологични, а боите които се използват са безвредни и отговарящи на всички международни изисквания.
  • Дървено колело за баланс модел „Лили“- зелено. Този тип колелета учат детето от малко да пази баланс, умение, което ще му помогне на по-късен етап да кара и колело, като големите.
  • 100 блокчета с букви и цифри, Viga toys. Тези дървени блокчета с големина, която да пасва на детските ръчички са цветно изрисувани и занимателни. Малчугана ще се забавлява дълго време с тези красиви фигурки, изработени от масивна дървесина с които ще строи различни неща.
  • Дървено пиле за бутане, Tooky toy. Колелата на дървената буталка имат гумена лента, която ги прави стабилни. Идеалната играчка с която то да направи първите си крачки. Този вариант е далеч по-добър от пластмасовите буталки, които се чупят след съвсем кратко използване.

Разглеждайки предложенията на детските играчки от Fun Smart Toy ще се убедите, че избора е доста голям. Освен здрави и красиви, дървени артикули, те предлагат голяма палитра от занимателни книжки, а също така и бамбукови комплекти за хранене, а те са един супер екологичен продукт.