Защо да изберем разтегателна холна маса

Във всеки дом има една малка и практична мебел, която всички ползваме без да се замисляме много за нейното значение в живота ни. Това е холната маса – винаги наблизко за да оставим напитката си или дистанционното на телевизора, а понякога дори и лека закуска. Маса за хол Венус със сигурност ще раздвижи обстановката и ще създаде съвременно излъчване от което имате нужда. Различните модели ви позволяват да купите вариант според своите нужди и предпочитания.

Защо да изберете разтегателен модел холна маса Венус

Доста често тя се използва като място за пълноценната вечеря, особено когато искате да хапнете нещо пред телевизора или да гледате футбол с приятели. Всичко това прави разтегателния модел най-практичния избор. Благодарение на него ще получите по-голяма площ на плота и ще могат да се настанят доста хора. Освен това, тази практична функция може да се използва само когато се налага, а в останалото време холната масичка Венус да бъде в първоначалното си компактно състояние. Въпреки, че тези артикули винаги са много оригинални трябва да бъдат подходящо вписани в интериора на вашия дом. Цветово и като материал да синхронизират с останалата мебелировка. Посредством богатия избор лесно ще откриете идеален цветови нюанс и стил.

Разтегателна холна маса

Разтегателна холна масичка TYMON с повдигащ механизъм от мебели Венус:

  • Подходяща за хол или дневната;
  • Изработена от МДФ и масив бук;
  • Плотът е правоъгълен, снабден с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • За краката е използван буков материал;
  • Функционален модел от Венус, който ви позволява спокойно да се храните във всекидневната.

Този незабележим, но така важен елемент от обзавеждането, завършва дизайна на всекидневната и ви помага спокойно да посрещате гостите си, без притеснение, къде ще поставите почерпките. Това ще ви даде възможност да направите престоя в стаята още по-удобен и уютен. Разгледайте продуктовия каталог и се спрете на модел, който най-много ще подхожда на вашето жилище.