Защо да изберете за кухнята си ъглов диван

Много често щом дойде моментът да подменяме мебелите в дома си по някаква причина пренебрегваме кухнята. Там освен да се приготвя храната и да подреждаме уреди и пособия, трябва да има и удобно място, където може да седнем да се нахраним, да изпием кафето си или дори да посрещнем гости. Една класическа трапезна маса със столове би стояла доста традиционно, но едва ли ни предоставя уюта, който искаме да създадем. Точно затова ви препоръчваме да погледнете тук https://www.venus.bg/мека-мебел/кухненски-ъгли и да си припомните функционалните и красиви мебели познати от нашето детство.

Кое прави кухненския ъгъл venus винаги харесван

Тези артикули са извънредно подходящи за малки помещения, а в същото време са и наистина удобни. Благодарение на своята форма биха могли да се поставят на място, което иначе би стояло празно. Така получавате удобство и комфорт без да се налага да правите нищо специално. Ъгловият кухненски модул venus освен с място за сядане, ще ви снабди и с напълно функционално допълнително легло. Механизма за разтягане е толкова прост, че буквално с едно движение  разпъвате леглото. Спокойно бихме казали, че получавате мебел venus 2 в 1, а дори и три, защото не споменахме раклата за съхранение на багаж под една от седалките.

Днес ще ви представим модел, който е промоционален във venus и ще подхожда на модерното жилище. Кухненски ъгъл Вики с функция сън:

Трапезен ъгъл
  • Той е намален на изключително атрактивната цена от 455 лв;
  • Надеждна конструкция, гарантираща здравина и дълъг експлоатационен живот;
  • Конфигурация от кухненски диван  с подматрак, малък с ракла и ъглова част.

Затова дали една мебел е достатъчно добра, може да съдите и от факта, че този вид ъглови кухненски дивани venus, продължават да се произвеждат през годините и все повече се осъвременяват. Потребителите ги търсят и поради тази причина дизайнерите се стараят с времето все повече да вдигат качеството и естетичната визия.