Ъгловите дивани – качество и стил от Венус

диван за хол

Уютът в домовете ни винаги е бил търсен и желан. Всяко семейство се старае да обзаведе интериор, който да му предостави всичко необходимо, да се чувства удобно и спокойно. Една от най-важните стаи си остава холът и точно за неговото обзавеждане трябва да се открие перфектната мека мебел. Виж повече за така харесваните и стилни ъглови холни дивани, предлагани в каталога на онлайн магазин Venus.bg. Благодарение на тях ще обзаведете помещението с изключителен вкус и стил.

Как да изберем подходящ ъглов диван

Ако вземем под внимание това, че холът е общо помещение, трябва новата мека мебел да допада на всички. Вижте повече за моделите, които предлага онлайн каталога. Дизайнерите създадоха г-образните дивани точно с тази цел, защото те дават възможност човек да се излегне удобно, докато гледа телевизия или си почива. Размерът и комфортът, който предлагат холните ъглови дивани, също е на много високо ниво и често тези артикули събират доста хора. Вижте повече за различните модели и техните характеристики. Независимо колко е голямо вашето семейство, трябва да предвидите повече място за настаняване, защото обикновено се оказва, че посрещаме гостите си точно в хола. Определянето на подходящ размер може да стане като измерите свободното място в стаята, и на базата на получените параметри изберете артикула. Вижте повече за разновидностите и габаритите, които се предлагат. Диванът може да бъде поставен в ъгъла и да не се натрапва визуално, но би могъл да бъде и разделителна линия между две различни по функции части на стаята. Елегантните и стилни модели ще бъдат перфектен акцент във всеки хол.

Характеристики на съвременните модели

Освен външна красота и много удобство, ъгловите холни дивани се отличават и с различни функционалности. Те са създадени така, че да помогнат на клиентите в ежедневието и да им предоставят множество удобства. Снабдени са с разтегателен механизъм, който ги превръща в спалня при необходимост. Освен това под седалките имат голяма ракла, място за съхранение винаги е нужна в едно домакинство. Представяме ви един прекрасен модел, който ще ви допадне и бихте предпочели. Ъглов диван Соренто с функция сън и ракла – вижте повече за него:

ъглов диван

  • Разтегателен ъглов диван „Соренто“ с дамаска по Ваш избор и опция за ляв или десен монтаж;
  • Основа – масив, МДФ и ПДЧ;
  • Седалки – зиг-заг пружина, пружинен пакет тип „Покет“ и пенополиуретанова пяна с висока плътност;
  • Възглавници за облягане (3 бр.) – силиконизиран пух, пенополиуретанова пяна и калъфи с цип;
  • Функция сън – изтегляне на седалката с падащ гръб – вижте повече за механизма в каталога.

Изберете модерните дивани и усетете комфорта да притежавате качествена мебел с перфектна визия. Вижте повече за моделите и се убедете тяхната функционалност.