Дрешник за коридор – с какво е по-добър от малките портманта

Разнообразни са начините, с които можете да направите интериора в коридора си по-ефектен, стилен и разнообразен. Съществен е момента за подредба на облеклата и обувките, които намират своето място в практично портманто. Всъщност идеята е не просто да се обзаведе някак си, а да се оптимизира наличното коридорно пространство. А щастливци са онези от вас, които могат да си позволят дрешник за коридор, което е една интересна тенденция в просторни мезонети, многостайни апартаменти и къщи.

Ефективност и перфектен ред

Сигурно и вие се чудите къде да подредите всички чифтове обувки, с които разполагате? Сака, палта, рокли, панталони, които е добре да стоят на закачалка са сред облеклата, които изискват повечко площ. Изумително е, че днес имате невероятната възможност да направите нещо много по-добро, а именно да си изберете дрешник за коридор, в който да поберете абсолютно всичко като връхни облекла и сезонни обувки.

Дрешник

Когато говорим за дрешник ние си представяме стая, която е в близост до спалнята. В това помещение се преобличаме и приготвяме за излизане, за сън, за работа. Дрешника за коридор обаче има друго предназначение и то е свързано с това да се конфигурира правилното място за сбирането на оптимален брой връхни облекла, които се ползват от всички в домакинството, а освен това в дрешника да има специално място и за обувките, които се ползват за излизане.

На практика една такава мебел елиминира необходимостта от портманто, защото разполагате с такова, но в много по-големи размери. Дрешника има своите предимства като:

  • Много по-голяма вместимост на връхни облекла;
  • Секция етажерки за аксесоари – шапки, шалове, ръкавици;
  • Рафтове за обувки;
  • Рафтове за домашни пантофи.

Ето, че вече намерихте начин да въдворите пълен ред във вашия коридор, защото да разполагаш с достатъчно площ означава да се възползваш от нейните възможности.