Има ли причина да инвестираме в голям и качествен холен ъгъл?

Изборът на нов диван винаги е вълнуващо събитие за всяко домакинство. Подобна промяна се прави през доста години и поради тази причина, трябва да изберете мека мебел, която напълно отговаря на вашите критерии. Дизайнът трябва да е практичен, местата за настаняване да са достатъчно и разбира се да съвпада с размерите на помещението. Щом ви е нужно нещо подобно ви препоръчваме да погледнете офертите на https://www.venus.bg/. Тук лесно ще намерите големи и по-компактни варианти с множество допълнителни удобства, за да направят почивката ви наистина комфортна.

Какъв модел холен ъгъл ще ни създаде най-много релакс?

Ако и вие сте от хората, които прекарват най-много от свободното си време в дневната със сигурност искате диван, на който бихте могли да се излегнете и да си почивате качествено. Такива артикули са модерните холови ъгли, които разполагат с практична и удобна лежанка. Благодарение на характерната си форма, бихте могли да разположите меката мебел долепена до стената и така тя няма да пречи на преминаването през стаята и ще има достатъчно свободно пространство.

Тъй като лежанката е невероятно практична тя ще ви даде и онези допълнителни места за настаняване, когато ви дойдат гости. Няма нужда да инвестирате в цял комплект мебели, след като само един артикул ви предлага толкова много релакс. Размерът на холовия ъглов диван трябва да се съобрази най-вече със свободното място в помещението.

Стремете се да постигнете баланс и нещата да не изглеждат прекалено претрупано, за да се усеща простор и комфорт. Идеята, която днес ви дават от Venus.bg е следната – Ъглов холов диван Оскар 1 – 230+275 см:

диван
  • ъглов диван „Оскар 1“ е практичното решение за обзавеждането на Вашия хол или дневна;
  • седалката е тапицирана с дунапрен, който е еластичен;
  • гърба е тапициран с хастар;
  • това предоставя удобство и добрата визия, които заслужавате;
  • чрез изтеглящ механизъм подматрак може да го трансформирате в удобно легло за сън с площ 140/240 см;
  • холов ъгъл „Оскар 1“ разполага с ракла и възглавнички, с пълнеж от дунапренов пух;
  • калъфките на възглавничките и седалните калъфи са с цип, за по-лесно почистване.

Прекрасен пример, как може лесно и с малко средства да промените интериора и да го направите красив и съвременен.

Какви допълнителни удобства предлагат холовите ъглови дивани?

Това че изглежда добре и  настаняването е комфортно не е единственото преимущество на този вид мека мебел. Голяма част от моделите имат разтегателен механизъм, чрез който се превръщат в голяма спалня. В допълнение към това получавате и практични ракли за съхранение на багаж. Всички тези екстри не повишават цената на меката мебел, а това я прави перфектната сделка.