Какво е специалното при модерните холни маси?

холна маса

Всеки, който иска да бъде в крак с последните интериорни тенденции, трябва да притежава практични и стилни мебели. Хубаво е да започнете с обзавеждане на всекидневната, защото тя е любимо място за отдих на семейството. В тази стая прекарвате най-много време, за това и избраните мебели е важно да са практични. Разгледай ТУК повдигаща холна маса, която дава множество възможности за употреба. Съвременните мебели се изработват в красиви дизайни, за да ви създадат уют и да направят холната зона по-приятна.

Защо да изберем холна маса с повдигащ механизъм?

Производителите се опитват да ви предложат мебели, които могат да се използват по различни начини. Така ще извлечете максимума от тяхната функционалност и ще може да създадете един балансиран интериор. Холната маса е задължителен елемент при обзавеждането на дневната, затова и днес ще ѝ отделим повече внимание. Актуалните модели включват механизъм за повдигане и разтягане на плота, което е чудесна опция, ако смятате да сервирате там храни и напитки.

В случай че апартаментът е по-малък, имате възможност да използвате тази зона като място за хранене. Така ще спестите от пространството в жилището и няма да обзавеждате специална трапезария. Холните маси с механизъм са достъпни като цена и с универсален дизайн. Лесно ще ги съчетаете с останалите вещи от дневната, за да създадете една уютна и комфортна обстановка. Друго удобство е наличието на втори помощен плот под основния. Благодарение на него бързо ще разтребвате и ще организирате вещите така, че да не се забелязват и да не пречат. От магазин Венус ще ви дадат конкретен пример. Холна/Трапезна маса Ели – Дъб бланко:

разтегателна маса
  • „Ели„ е холна маса с разтегателен и повдигащ механизъм;
  • практично предложение за обзавеждане на жилища с ограничено пространство;
  • благодарение на метален механизъм с манивела, плотът се повдига и разтяга;
  • удобният механизъм я превръща в практична трапезна маса.

Тези хубави и качествени мебели се предлагат в различни цветове, за да ви е по-лесно, когато организирате интериора на дневната.

Има ли причина да изберем мебел направена от ПДЧ материал?

През последните години съвременните материали като MDF и ПДЧ плоскости до известна степен заместиха естествената дървесина. Потребителите предпочитат мебели направени по този начин, защото те са по-функционални леки, евтини и в същото време достатъчно стабилни. Удоволствие е да се инвестира в обзавеждане направено по този начин, защото изглежда стилно и елегантно, приятно е на допир и създава усещане за лукс. Разгледайте актуалните оферти и не пропускайте шанса да внесете някакво обновление в атмосферата на дома.