Как да изберем маса и столове за хармонична атмосфера

мебели за трапезария

Улисани в това да обзаведем дневната, спалнята и детската понякога пропускаме да отделим необходимото внимание на мястото където се храним. Там традиционно се инсталират маса и столове, но за да бъдат избрани най-подходящите се искат определени познания и спазване на правила. Кухненски маси и столове Мебели ВЕНУС са предложения, на които не може да устоите. Те са съчетани в комплект изключително професионално и това ще ви позволи само с една покупка да обзаведете по най-добрия начин кухненската зона. Вече с удоволствие ще каните гости на вечеря и ще провеждате дълги и приятелски разговори с тях, настанени на качествени и устойчиви мебели.

Как да изберем точните маса и столове

Специалистите ще ви посъветват да инвестирате в готов комплект, защото така поне ще ви отпадне ангажимента да търсите елементите един по един и да ги съчетавате. В случай че предпочетете именно нещо подобно е от значение да подберете подходящ размер на мебелировката и да измерите пространството с което разполагате.

Мебелите трябва да се използват безпроблемно, а облегалките да не се допират до нищо. В идеалния случай домакинята ще може да преминава спокойно и да сервира храната. Ако стаята е по-малка, може да вземете модел с разтегателен плот и така при необходимост ще имате повече пространство за настаняване на гостите.

Важно е в какъв стил и изработка ще бъдат масата и столовете, за това разгледайте всички варианти и помислете кой от тях ще бъде най-подходящ за жилището ви. Има ретро модели в класически стил, модерни, комбинирани, семпли или с декорации. Венус ще даде един пример за повече яснота. Комплект трапезна маса с 6 бр. Столове Лаура Червен / Черен:

маса и столове

  • комплект трапезна маса с 6 бр. столове „Лаура Червен / Черен“ е подходящ за всякакъв тип кухни или трапезарии;
  • за направата на комплекта са използвани  висококачествени материали: стъкло, хром и ПДЧ;
  • моделът е в акцентни цветове червено и черно.

Елегантен и стилен модел, подходящ за съвременното жилище в което се държи на естетиката и перфектната комбинация между дизайн и цветове.

Какви са използваните материали за изработката на маси и столове

Вече доминираща не е естествената дървесина, тъй като тя успешно беше заменена от плоскостите МДФ и ПДЧ. Основите, за които говорим днес могат да бъдат направени и от метал, стъкло, хром и други. Обикновено основата и краката са най-здрави и те почти винаги се изработват от дървесина и метал. Красиво стоят тези които не са традиционни, а футуристични и представляват интересни геометрични фигури. Стъклото също има основна роля изработката на плотове, закалено е и много често е декоративен елемент, защото му се поставя принт.