Защо да оформим интериора на спалнята с готов мебелен комплект?

спалня

Ако ви предстои да правите ремонт или искате да промените обстановката със сигурност ще се нуждаете от нови и модерни мебели. Една от важните стаи, за която трябва да помислите е спалнята, тъй като в нея прекарвате не малка част от свободното си време. Тук задължително трябва да присъстват определени мебели, които ще направят помещението уютно и функционално. В каталога на онлайн магазин https://www.venus.bg/спални/спални-комплектище намерите предложения за готови комбинации, включващи всички необходими модули. Те са професионално съчетание и със сигурност ще ви допадне начина по който би изглеждала стаята.

Как да изберем обзавеждането от електронен магазин?

Ако сте решили да инвестирате в мебели от интернет търговец, ще се изненадате от огромното разнообразие, което предлагат магазините. Спалните комплекти винаги са били предпочитани, защото да удобни и функционални. С една покупка получавате легло, гардероб, нощни шкафчета, скрин и евентуално тоалетка. Хубаво е, че различните комплекти могат да бъдат с повече или по-малко елементи, спрямо вашите предпочитания.

Преценете свободното пространство в стаята и се съобразете с това колко вещи имате за съхранение. Нормално е хората, които обичат повече модерните тоалети да изберат вариант с по-голям гардероб. Място за съхранение ще намерите още и в практичните скринове както и в подматрачното пространство до което имате достъп, благодарение на повдигащия амортисьор. Възможностите, които ви дава съвременното обзавеждане са много и все полезни. Спалните комплекти могат да бъдат в най-различен стил и дизайн, а материалите от които се изработват, позволяват да се в различни цветове. В каталога на Venus.bg може да научите подробности за всички модели, а днес ще ви представям един конкретен. Спален комплект City 7070 – 160/200 см, Бяло гланц/Сонома арвен:

  • практичен комплект „City 7070“, който включва: легло, две нощни шкафчета и гардероб;
  • леглото разполага с повдигащ механизъм, който разкрива подматрачното пространство за съхранение на Вашия багаж;
  • подходящо е за еднолицев и двулицев матрак, като за двулицевия е нужна подматрачна рамка;
  • нощните шкафчета са високи с по две чекмеджета;
  • гардеробът е с две плъзгащи врати и удобно вътрешно разпределение – два лоста и рафтове за дрехи.

Удобно е красиво обзавеждане в комплект в свежи и съвременни цветове. Ще подхожда на всякакъв интериор и ще ви създаде много уют.

Защо да заложим на мебели в дървесната гама?

Хората обикновено се чудят в какъв цвят да бъдат новите им мебели. Специално за спалнята, трябва да изберете нещо, което ще бъде актуално по-дълго, защото инвестицията е дългосрочна. Поради тази причина ви насочваме към артикулите в дървесна тоналност, които могат да бъдат по-тъмни или по-светли, но винаги се комбинират лесно с декоративните елементи, цвета на стените и други детайли.