Лесно ли е да изберем комплект мебели за трапезарията?

комплект мебели

Хубаво е през определен период от време да променяте интериора на вашия дом и да купувате ново обзавеждане. Така ще си създадете повече комфорт и настроение, когато се прибирате, за да си отдъхвате на спокойствие. Зоната, в която семейството се храни не бива да остава пренебрегната, тъй като се използва от всички ежедневно. Едни от най-добрите мебели за тази част от дома са готовите комплекти в каталога на магазин https://www.venus.bg/. С тяхна помощ много бързо ще организирате пространството по един различен и естетичен начин.

На какви изисквания трябва да отговарят новите мебели за трапезария?

Щом ви предстои да купите маса и столове, нашият съвет е първо да разгледате всички модели предлагани в търговската мрежа. Най-добре е да инвестирате в готов комплект, който включва необходимите модули, съчетани изключително професионално. Ако не трябва да комбинирате сами отделните елементи, ще имате шанс да се фокусирате върху други детайли при избора.

Мебелите, трябва да са качествено изработени, устойчиви и стабилни, тъй като върху част от тях ще сядате, а плотът на масата е важно да издържа на различни натоварвания. Днес столовете са много интересни и оригинални. Голяма част от моделите изглеждат по-скоро като кресла, изцяло тапицирани с високи подлакътници. Преценете колко на брой стола ще са ви необходими и се съобразете със свободното пространство във вашата трапезария. От магазин Venus.bg може да поръчате лесно следния комплект на изгодна цена. Комплект маса VENUS 1104 и столове LOREN 2136:

маса и столове
  • луксозен комплект трапезна маса и столове, който ще осигури комфорт за Вас и Вашите гости;
  • масата е със стабилна пенополипропиленова конструкция и плот от МДФ с мотив;
  • благодарение на механизма за разтягане имате възможност да увеличавате при нужда площта на масата (автоматично отваряне);
  • столовете са изработени от естествено дърво с удобна мека седалка и облегалка, за която е използвана висококачествена дамаска;
  • имате възможност да поръчате още бройки от столовете.

Модерен комплект, чрез който трапезарията ще придобие съвсем различен облик. Подарете си комфорт и се настанете приятно, благодарение на хубавите нови мебели.

Необходимо ли е да имаме маса с разтегателен плот?

Потребителите избират точно такова обзавеждане, защото то е практично и функционално. Когато имате гости и ви е необходима по-голяма площ за сервиране, ще я получите благодарение на механизма за разтягане. Тази допълнителна екстра не увеличава цената на изделието, така че е препоръчително да купите именно такова. Важно е да сте подготвени за всяка ситуация и винаги да се чувствате уютно у дома си.