Да купим ли модерна холна маса с повдигащ се плот

холна маса

Винаги е от значение да отделим повече време при избора на мебели за дневната. В тази част от жилището прекарваме почти цялото си време, като тук каним и гости. Обзавеждането трябва да бъде подбрано внимателно и всеки елемент да е не само красив визуално, но е достатъчно функционален. Днес ще поговорим малко повече за холната маса, защото тя е позната като декоративна мебел, но също така изпълнява и редица други функции. Онлайн магазин мебели ВЕНУС е приготвил в каталога си наистина много възможности, от които да избираме. Всичките са направени от качествени материали и могат да бъдат съчетани с най-различни интериор.

Предимства на холната маса с повдигащ се плот

Много от хората обичат да похапват, докато гледат телевизия. Ако и при вас това е така не ви е необходима малка холна масичка. По удачно ще бъде да вземете голяма с класическа правоъгълна или овална форма и достатъчно широк плот, върху който да подреждате храната. В момента има варианти, които дават възможност да повдигнем плота и да го направим зоната удобна, за да се храним редовно там. Дори, ако апартаментът ви е малък може и това да е основната маса в жилището. Без да използвате механизма, тя ще бъде елемент от хола и ще има своята декоративна стойност.

Когато повдигнете плота имате трапезна мебел, достатъчно стабилна, за да сервирате върху. Обикновено подобни артикули имат и помощен плот под основния, за да съхранявате и други вещи. Магазин Венус препоръчва един изключително качествено изработен вариант. Разтегателна холна маса TYMON с повдигащ механизъм – Дъб сонома:

маса

  • TYMON – класически модел, подходящ за хол или дневна, изработен от МДФ и масив бук;
  • плотът е правоъгълен, снабден с разтегателен и повдигащ механизъм, като така е подходяща и за трапезна маса;
  • за краката е използван буков материал.

Практична мебел с класически дизайн, удобна за всяко съвременно жилище.

Защо производителите продължават да използват естествената дървесина

В изработката на мебелите се влагат най-различни материали, които дори комбинирани правят артикулите да изглеждат още по-интересни. Забелязваме обаче, че навсякъде присъства естествената дървесина, която все пак е натурален продукт и е добре позната с качеството което предлага. Освен това дървото носи и един допълнителен уют, така необходим в хола. Трудно ще намерите масичка изработена изцяло от дървесина, а ако откриете тя ще е прекалено скъпа.

Затова ви предлагаме моделите в чиято права този материал присъства, под формата на основа или крачета. Той е достатъчно здрав и гарантира дълга и безпроблемна експлоатация.