Да си купим ли модерни маса и столове за дома?

мебели за трапезария

Препоръчително е през определен интервал от време да променяте заобикалящата ви среда и да внасяте някакво обновление. Избирането на ново и модерно обзавеждане вече не е толкова трудно, тъй като в интернет магазините се предлагат все по-често актуални дизайни. Мебели ВЕНУС ще ви препоръчат да разгледате комплектите маса и столове за трапезария, защото те са на много добра цена и ще направят зоната предпочитано място от семейството. Отличават се с красивата си визия и различни удобства, като не се налага да търсите модулите поотделно.

Защо да заложим на модерни мебели за трапезария?

Подобно обзавеждане не се купува прекалено често и когато инвестирате в нещо ново, е добре то да бъде с максимално актуален дизайн. Благодарение на това ще ви радва по-дълго време и ще се наслаждавате на красив и елегантен интериор. Едни от най-харесваните изделия са масите и столовете в комплект, тъй като са професионално съчетани и не е нужно сами да ги подбирате. Характерно за съвременното обзавеждане за трапезария е това, че мебелите са изработени от качествени и здрави материали, притежават и множество екстри.

Масите могат да бъдат в различна форма, но често присъства механизмът за разтягане на плота, който ви осигурява пространство да сервирате повече неща при нужда. Модерните комплекти също така включват изцяло тапицирани столове с високи, комфортни облегалки, подлакътници и меки седалки.

Те изглеждат невероятно луксозно и стилно, оформят пространството по един различен начин и ви позволяват да прекарате повече време край трапезата. Трябва да вземете по внимание и това, че модерните комплекти са малко по-обемни и ще ви е необходимо повече пространство. От Венус препоръчват един подобен вариант. Комплект трапезна маса с 4 стола Алиса:

маса и столове
  • комплект трапезна разтегателна маса с четири стола „Алиса“;
  • подходящо допълнение към обзавеждането на Всяка кухня или трапезария;
  • масата разполага с правоъгълен МДФ плот с механизъм за разпъване;
  • столовете са тапицирани с висококачествена дамаска;
  • краката са от масивна дървесина.

Елегантни и луксозни мебели в комплект, подходящи за модерния дом, в който хората с удоволствие се събират, за да хапнат.

От какви материали се прави днес качественото обзавеждане?

Производителите използват много и различни материали, за да постигнат най-добър резултат и да ви представят здрави и красиви маси и столове. Продължава да се среща естествената дървесина като тя се използва най-вече при изработката на основите и краката на артикулите. Ползва се изключително много MDF и ПДЧ материал, който е на много добра цена, обработва се лесно и гарантира много комфорт и добра визия на изделията.