Почитателите на Philipp Plein обожават неограничените възможности

Емблематичното име No Limit$ носи първият парфюм за мъже, лансиран от ексцентричния бранд Philipp Plein. Модната марка е основана през 2019 година и бързо набира популярност с провокативните си и висококачествени облекла за мъже и жени. Бутици на Philipp Plein има в някои от най-големите градове по света като Лондон, Париж, Ню Йорк, Милано, Лас Вегас, Лос Анджелис, Хонконг и др. Интерес предизвиква и дебютният парфюм на Philipp Plein – унисекс ароматът The $kull, представен в годината на създаването на бранда. През 2020-а излиза и първото изцяло мъжко ухание на луксозната марка, което носи името No Limit$.

No Limit$ от Philipp Plein е ароматът на успеха

Парфюмната композиция е дело на доказания майстор в уханния бранш – Алберто Мориляс, който работи върху всички парфюми Philipp Plein. В No Limit$ той е преплел свежи морски нотки с пикантния полъх на кардамон, канела, черен пипер, звезден анасон, карамфил, джинджифил и кардамон, последвани от черен шоколад, бурбонска ванилия, тамян и кехлибар в сърцевината. Базовият акорд на аромата е изграден от кожа, дървесни нотки, уд, пачули и кедър.

Забележителната класа на Philipp Plein No Limit$ е подчертана, както от интригуващата визия на флакона, която имитира неограничена кредитна карта, така и от висококачествените съставки, използвани при разработването на парфюма. Самият Алберто Мориляс също е убеден, че нивото на суровините, вложени в парфюма, е съвременната мярка за изтънченост, а обонятелната уникалност се дължи на иновативните съчетания между естествени и синтетични съставки.

No Limit$ поставя началото на серия успешни ухания за мъже с марка Philipp Plein

No Limit$ Super Fre$h от Philipp Plein излиза на пазара през 2021 година. Свежият аромат се открива с морски нотки, съчетани с касис, артемизия, черна смокиня и лавандула, последвани от черен пипер, кардамон, грейпфрут, бергамот и джинджифил в сърцевината. Финално впечатление за уханието създава акордът от кожа, бърбън ванилия, бял шоколад, дървесни нотки, сандалово дърво, кедър, пачули, папирус, мускус и кехлибар. Парфюмът No Limit$ Super Fre$h от Philipp Plein е подходящ за всички сезони, както за дневни, така и за вечерни поводи.

No Limit$ Gold е най-новият парфюм за мъже от Philipp Plein, лансиран през 2023 година. Това е третият мъжки аромат в колекцията No Limit$ и е създаден от майстора парфюмерист Алберто Морилас, който използва олфактивни нотки, включващи бергамот, елеми, кехлибарени дървеса и пачули, като ги преплита според своята алхимия на успеха, която го води в проектирането на всички аромати за бранда Philipp Plein.