Кой пробиотик е подходящ за цялото семейство?

чревен баланс

Човешкия организъм ежедневно се нуждае от качествена и балансирана храна, благодарение на която да бъде подпомогната работата на органите. Знаете ли, че здравето ни зависи от състоянието на храносмилателната система. Когато има дори елементарни нарушения то това се отразява изключително пагубно върху здравето и въздейства върху появата на диарии, разстройства, стомашни спазми, гадене и други. Вариантите за овладяването на ситуацията е да се използват подходящите пробиотици. Това са вид хранителни добавки, които през последните години наистина с основание придобиха изключителна популярност по отношение на поддържането на оптимален стомашен баланс.

Що е то пробиотик и защо е важно да имате винаги под ръка?

Много пациенти се питат защо при назначено антибиотично лечение лекаря изписва и прием на пробиотик. Има основателна причина за това. Антибиотика атакува бактериалната инфекция. Но той не може да различи кои бактерии са полезни и кои вредни. Затова унищожава всичко поголовно за да може да се справи с патогените. Често обаче в обсега на антибиотика попадат и милиардите полезни микроорганизми, които се грижат за балансирана чревна флора. Това нарушение в количеството несъмнено дава отражение върху храносмилателната система и тя започва да страда.

Хранителните пробиотични добавки като флора 8 саше са идеалното решение за поддържане на количеството на полезните бактерии. Възстановяването е решаващо за това да се балансира работата на червата и да се намали риска от стомашни разстройства. Определяща е ролята на добрите бактерии. Тяхната мисия е свързана с:

 • Борбата с патогените, които попадат в човешкото тяло;
 • Подобряват работата на храносмилателната система;
 • Нормализират перисталтиката на червата;
 • Овладяват диарии и разстройства;
 • Справят с дерматити и кожни заболявания;
 • Укрепват имунната система;
 • Поддържат здравословно тегло;
 • Премахват усещането за тежест и други.

Със сигурност можете да разчитате на различни варианти пробиотици, които се предлагат в аптечната мрежа. Но е важно да направите обстоен анализ на предложенията с оглед на това да изберете продукта, който би бил полезен и подходящ за баланса на стомашно-чревния ви тракт.

Ефективно решение за цялото семейство

флора 8 саше пробиотик

Сигурно ви се струва прекалено скъпо да купувате пробиотици за деца и отделно такива за възрастни. Безспорно е добре да се заложи на такъв продукт, който е с комплексно действие и освен това може да ви гарантира отлични условия за баланса стомашния тракт. Имате идеалното, ефикасно и сигурно решение, което е подходящо за цялото семейство. Това е Синбиотик Флора 8 саше.

Може би ви направи впечатление, че използвахме друг термин. Синбиотикът е продукт, който представлява комбинация от про- и пребиотик. На практика това означава, че полезните бактерии са оптимално защитени при преминаване през стомашните киселини предвид наличието на хранителни фибри, които ги предпазват от загиване при тяхното придвижване до червата.

Немско качество на прилична цена предлагат от АбоФарма. Синбиотик Флора 8 се оказва изключително популярен продукт, благодарение на който:

 • Намалява образуването на газове в червата;
 • Помага при запек;
 • Атакува разстройства и диарии;
 • Намалява подуването на корема.

Най-добрата алтернатива за балансирана чревна флора за цялото се семейство е предвид това, че сашетата се разтварят във вода и освен това са подходящи за деца над 2годишна възраст. Цената е поносима и разумна, което ви позволява да безпроблемно да се сдобиете с продукта и винаги да имате под ръка за да използвате при нужда.

Как да поръчате?

От онлайн аптеки Феникс представят на вниманието ви лесен и бърз начин да си набавите синбиотик Флора 8. Няколко клика са достатъчни да поръчате през сайта, тъй като се касае за хранителна добавка, която се предлага без лекарско предписание.

В рамките на 24 часа можете да получите поръчката си и да бъдете спокойни, че нарушения в храносмилателната система имате бързо, ефикасно и сигурно решение да се справите със ситуацията.