Професионално почистване след основен ремонт – поверете го на специалисти с опит

основно почистване

Най-голямата еуфория за едно младо семейство е покупката на нов дом. След като приключат ремонтните дейности и предстои да се нанесете в жилището има един доста неприятен момент, с който всеки неизбежно се сблъсква. Това е почистването след майсторите, монтажниците и всички онези хора, които са се погрижили да свършат работата си професионално. Независимо от това, че са направили повърхностно чистене на отпадъците от ремонтните дейности то несъмнено необходимостта от основно почистване на дома е наложителна. Как да се справите? Мислите да потърсите помощ от приятели и роднини или пък сами да запретнете ръкави? Оставете работата в ръцете на професионалистите от euroclear.bg за да можете да си гарантирате безупречни резултати.

Професионално почистване – супер решение след основен ремонт

Дори дома да ухае на нови мебели, подови настилки, а стените още да не са изсъхнали от наскоро положената декоративна боя то няма никакво съмнение, че има невидим прах, мръсотия и отпадъци, които трябва ад бъде детайлно почистени преди да стартирате с ефективното използване на всяка една зона.

Разбираемо е защо представихме фирма за професионално почистване след ремонт. Реално така спестявате:

  • Усилия и физическа умора;
  • Средства за препарати;
  • Време;
  • Гарантирате си винаги съвършен резултат.

Чистенето на определени зони изисква да се използват специални средства, които са изключително надеждни и безопасни за тъканите и материите. Именно поради това е необходимо да поверите в ръцете на експертите такива занимания, които определено ще ви удовлетворят с качествено изпълнение и професионална ангажираност.

За да избегнете неволите покрай хигиената на жилището и да се насладите на този специален момент, в който за пръв път ще прекрачите прага на своето жилище се доверете на опитни чистачи, които ще елиминират всяка прашинка и замърсяване, които са оставени след майстори, монтажници и доставчици.

Отлични резултати на символична цена

почистване

Факта, че операция „Чистота“ ще бъде проведена от експерти показва, че няма нужда да се тревожите за нищо. Използването на услугите на euroclear.bg включва пакет от дейности, чиито краен резултат е свързан с освежен, безупречно чист и блестящ дом. и тъй като всяко помещение си има своите особености и уязвими зони професионалистите представят на вниманието ви следните пакетни дейности:

  • Измиване на прозорци;
  • Детайлно почистване на санитарни площи след ремонт;
  • Изхвърляне на опаковки от мебели и техника;
  • Прахосмучене и измиване на под;
  • Почистване на прах от стени и мебели;
  • Отстраняване на остатък от фугин, боя, латекс и други строителни материали.

За да се възползвате от уюта на новото си жилище е време да изберете услуга, която ще ви спести време и усилия, а също така и разходи.