Размера на холната – от значение ли е за съвременния хол

Ако си мислите, че трансформирането на размерите е характерно само за трапезните маси, диваните, канапетата, фотьойлите то явно все още не сте се запознали с каталога на онлайн магазин Арена, където ви очакват едни от най-креативните иновации в мебелния бранш. Холната маса като цяло се приема като модулен елемент с особени декоративни характеристики. Нейната роля е да предаде цялостен завършен образ на помещението, в което е позиционирана, а освен това да разкрие потенциала си като елемент не само разкрасяващ, но и внасят повече практичност и функционалност.

Размерът на холната маса – има ли значение

За да ни бъде удобно и уютно в холния кът винаги търсим онова очарователно бижу, на което да оставим чашата с кафе или пък дистанционното на телевизора. А представяте ли си да ползвате холната маса като трапезна? Интересен въпрос, който се оказва не малко домакинства си задават. Това, че са обичайно малки за холни маси размери не означава, че те не могат да се трансформират в такива, които да са удобни за хранене.

Холна маса

Иновациите, които ни представят днес от Арена са за разтегателни маси както и такива с повдигащ се механизъм. Невероятно удобство и комфорт внасят тези мебели, тъй като са подходящи за малки и големи пространства, а освен това съчетават две мебели в една. Ето затова си струва човек да подходи внимателно и отговорно, когато е изправен пред предизвикателствата на съвременния си дом.

Размера на холната маса… разбира се, че е от значение, но не е задължително да се примирявате с онези, които са най-малки. На пазара вече се предлагат :

  • Иновативни холни маси;
  • Креативни модели;
  • Трансформиращи се;
  • Функционални;
  • Приложими в интериори и пространства с различна квадратура.

Допринесете за уникалния стайлинг във вашия дом и изберете такива размери за холни маси, които наистина ще удивят със своето дискретно и очарователно присъствие.