Как да направим коридора по функционален с нов шкаф за обувки?

шкаф

Ако искате жилището ви да бъде винаги уютно и гостоприемно е важно, да помислите не само за мебелите в него, но и за интериора на входното антре. В него ще поставите много мебели, тъй като пространството е по-ограничено, но задължително трябва да изберете артикули подходящи за съхранение на различните вещи. Разгледайте актуалните оферти в сайта https://venus.bg/коридор/шкафове-за-обувки и поръчайте необходимото лесно и бързо по интернет. Всички предложения са направени от качествени и здрави материали в разнообразни стилове, за да откриете правилния за вас.

Кой шкаф е подходящ, ако разполагаме с много и различни модели обувки?

Не са малко семействата, които имат множество различни обувки, които трябва да подредят. При подобен случай е важно да намерите модел шкаф, който да има достатъчно голям капацитет за съхранение. Препоръчваме ви вертикалните артикули, защото те са конструирани по специален начин и винаги събират около 15-20 чифта.

Не бива да се притеснявате, как ще поберете подобна мебел в коридора, защото високите модели оползотворяват пространството, но в същото време са с тясна конструкция и не заемат много място. От Venus.bg ви предлагат да разгледате следния модел. Шкаф за обувки City 4057 – Сонома арвен:

шкаф
  • шкаф за обувки „City 4057“ е модел с четири падащи врати;
  • двуредов механизъм, чрез който се побират двойно повече модела и четири огледала;
  • побира от 16 до 24 чифта обувки.

Един от най-предпочитаните шкафове от клиентите заради своята достъпна цена и множество функционалности с които разполага. Наличието на огледала прави високата мебел да изглежда по-красива и елегантна и внася светлина в иначе мрачния коридор. В случай че разполагате с повече свободно пространство, е добре да купите още един модел например шкаф тип пейка. Той е чудесно допълнение за това помещение, защото ви осигурява място на което да седнете. В основата спокойно ще съхранявате още обувки и така ще си гарантирате чистота и добра организираност.

Мебел от какви материали ще бъде най-устойчива за употреба в коридора?

Обзавеждането, в което инвестирате е важно да ви гарантира здравина и дълга експлоатация. В най-пълна сила това важи за артикули, в които ще подреждате различни вещи. Моделите предлагани от производителите в момента се правят от MDF и ПДЧ плоскости и имат много добри характеристики. Независимо че цената им не е висока и са по-леки от естествената дървесина, те са достатъчно здрави и практични. Положителното при тези материали е това че могат да бъдат изработени в най-различни цветови нюанси и така по-лесно да съчетаете мебелите, които сте поръчали.