Как модерните спални комплекти ще направят дома ни различен и актуален?

мебели за спалня

Да избирате нови мебели вече не е никак трудно, тъй като съвременните онлайн магазини ви предлагат разнообразни възможности. Ако имате желание да направите нещо различно и оригинално в спалнята, е добре да се насочите към готовите комплекти, които включват необходимите артикули и са изключително красиви. Мебели ВЕНУС ви представят различни дизайни, от които да изберете. Общото между всички е, че са перфектно съчетани и елементите, които се съдържат са изработени в една продуктова линия. Изключително изгодно е да вземете всичко наведнъж и най-вече да се настаните комфортно, без да чакате дълго време.

Какви са причините да поръчаме модерен комплект за спалня?

Със сигурност ще спестите много от свободното си време, защото не се налага да избирате мебелите една по една и да се опитвате да ги комбинирате. Това вече е направено от производителя. В комплектите за спалня присъстват разнообразни модули, които ще се погрижат бързо да разтребвате и подреждате личните си вещи и дрехи и стаята да изглежда красива и уютна. Пазарувайки по този начин икономисвате средства, защото производителят ви дава всички мебели на достъпна цена, защото ги е произвел в комплект.

Това е много добра възможност да имате луксозно и качествено обзавеждане, което да използвате спокойно дълго време. Дизайните и цветовете на изделията са много разнообразни, затова бъдете особено внимателни, когато се фокусирате в определен вариант. Трябва визията да ви допада и всички удобства, които предлагат мебели да са съобразени с вашето ежедневие. От Венус ще ви представят – Спален комплект ALENA – 160/200 см, Дъб дакота / Графит:

спален комплект
  • спален комплект „ALENA“ в цветове дъб дакота/ графит;
  • леглото е с тапицирана табла с еко кожа и LED осветление, оборудвано с амортисьорен механизъм за повдигане на матрака;
  • леглото е подходящо за двулицев матрак с р-ри: 160/200 см., като при закупуването на матрак е необходима и рамка;
  • гардеробът е с плъзгащи врати;
  • две нощни шкафчета с чекмедже и ниша, скрин с две чекмеджета и огледало допълват интериора;
  • спалният комплект  е изработен от качествени материали, които гарантират здравина и дълготрайно ползване.

Този дизайн ще ви направи впечатление със своя елегантен и красив дизайн. Цветовете са изключително модерни а удобствата, които получавате ценни за вашата почивка.

Защо да купим гардероб за спалнята с плъзгащи врати?

Тези мебели са по-предпочитани, защото не заемат толкова място като класическите модели. Когато използвате плъзгащи врати не се налага да предвиждате място пред тях и съответно стаята изглежда по-голяма и просторна. Наличието на допълнителни огледала е сериозен плюс, затова и потребителите се насочват именно към този вид изделия.