Столове за офис Венус – разумния избор

Колко опита дневно правите да се почувствате по-добре докато стоите в статична позиция на стола, на който работите. Независимо, ме се накланяте напред и назад, ставате за няколко секунди за да се отпуснат за кратко мускулите то наистина се оказва изключително неприятно да изпитате натрупания по тялото си стрес от ползването на неудобен стол. Офис столовете в съвременния си вариант наистина станаха доста по-добри, но предвид, че бързо губят качествата си е важно да се акцентира повече на това да бъдат сменяни редовно. Знаете ли, че оптималния период през, който офис стола служи пълноценно е 3 години. Ежедневното натоварване наистина води до сериозни проблеми и ако не го подмените то рискувате да влошите сериозно здравословното си състояние. Но днес имаме няколко интересни предложения, които пристигат от магазин за столове за офис Венус.

Венус с представяне на дебютни модели столове за повече комфорт

Онлайн моделите са онези, от които разбираме какви са иновациите в мебелното производство при офисното обзавеждане. Особеното при мебелите, които ще откриете в каталога на Венус е това, че при тях има няколко важни момента, които са съобразени с едни от основните европейски изисквания, а именно стабилност на ломбалната зона и осигуряване на основни регулиращи функции, които позволяват на потребителя да настрои стола така, че да му бъде най-удобно.

Президентски стол

Ето едни от най-впечатляващите модели на Венус, които си струва да притежавате:

  • Carmen 6095

Прекрасен, елегантен офис стол, който ще внесе оптимално спокойствие и удобство в офиса. Това е ново бижу в колекцията на Carmen, което носи със себе си въздушност, естетичност и красота. Само при вида на този стол няма да имате никакво съмнение, че можете да разчитате на ръст на комфорта, който ще изпитате;

  • Superior Pro

Иновации в уникален стил и изтънченост. Това е офис стол, от който наистина няма да искате да станете, защото е толкова удобен, че все едно цял ден сте седнали в удобен фотьойл.

Ако търсите още интересни и практични модели от колекцията на Венус още сега посетете каталога и се запознайте с тях.