Топер – има ли смисъл от ползването му

матраци топ

Търсите ли звездно изживяване и спокоен сън в спалнята? Не се и съмняваме, че сте се постарали зоната за почивка да изглежда впечатляващо и достойно за ползване от собствената ви ВИП персона. Но знаете ли, че можете да подобрите още малкото качеството на сън и почивка то без това да ви струва състояние? Каним Ви да продължите с четенето за да разберете как да го постигнете.

Топерът – не толкова познат у нас, но с изключителни качества за подобряването на съня

Има многообразни варианти за оформление и планиране на спалната част от апартамента. Елегантни спални комплекти, супер луксозни матраци и всякакви други атрибути, чиято основна мисия е да ни потопи в тайнството на здравословния сън. Има обаче един акцент, който може да превърне престоя в спалнята във върховно удоволствие и неповторимо изживяване и то всяка нощ.

Топер – що е то и има ли място в моето легло?

топер

Интересен е факта, че много потребители не правят разлика между топер и топ матрак, а всъщност такава има. Да, има известни прилики между двата продукта, като това, че тяхната задача е да повдигнат нивото на основния матрак и да го направят по-висок. Основната разлика между тях обаче е в пълнежа. Действително топера и топ матрака изглеждат на пръв поглед еднакво и непрофесионалист изобщо няма да направи разлика между тях. Всъщност обаче такава има и тя се крие под обвивката му. Топерите се изработват само от висококачествена мемори пяна, докато при топ матраците вариациите са доста многообразни. Факта, че сърцето на топера се състои от мемори пяна му дава едни от най-приоритетните качества като продукт за пълноценен сън:

  • Повишава комфорта на основния матрак и предоставя на тялото търсеното удобство и спокойствие;
  • Лесен за преместване например от леглото на разтегателния диван;
  • Удължава живота на матрака и се превръща в негова втора кожа;
  • Топера е своеобразна преграда за замърсявания на луксозния ви матрак и елиминира директния контакт на тялото ви с него.