Лесно ли е да намерим перфектната трапезна маса

кухненска маса

Повечето хора избирайки мебели за своя дом отделят много голямо внимание на зоната в която се хранят. Трапезарията е притегателен център за цялото семейство както и предпоставка за чести приятелски събирания. Обзавеждането трябва да бъде функционално и красиво, за да предразполага към хубаво прекарано време. В случай, че и вие сте от хората които отделят специално внимание на това пространство ви препоръчваме трапезни маси големи за повече комфорт у дома. Прекрасни модели ще откриете в онлайн магазин Venus.bg. Обърнете внимание на това как са изработени и какво ще ви предложат като функционалност.

Кои са важните критерии при избор на маса за хранене

Като при всяка една мебел и тук трябва да се следват определени стъпки, за да имаме накрая една действително функционална и добре изглеждаща маса за хранене. Когато семейството е по-голямо или пък често организираме събирания е редно да потърсим голям модел, който ще побере повече хора. Дори тези варианти имат разтегателен механизъм. По този начин плота дори на голямата трапезна маса може да бъде допълнително разширен. Задължително е да се съобразите с размера на помещението където ще бъде поставена новата мебел, както и със столовете които ще се използват. Винаги трябва да има достатъчно пространство за преминаване. Днес Venus.bg предлага на вашето внимание следния модел. Разтегателна трапезна мебел DEREK – сив/хром:

трапезна маса

  • „DEREK“, изработена от МДФ и стъкло;
  • Плотът е правоъгълен, с разтегателен механизъм;
  • Добавен е масивен крак стъпил върху здрава хромирана основа;
  • Може да окомплектовате със столове, модел К318, които се предлагат опционално;
  • Достатъчно голям размер за да се настанят спокойно шест човека.

Чудесен пример за луксозна мебел, която би обособила перфектния кът за хранене. Качествената изработка ще ви гарантира дълъг експлоатационен живот и разбира се здравина и устойчивост.

Обърнете специално внимание на материала за производство

От огромно значение е да изберете подходящ материал от който да бъде изработена трапезната маса. Ако артикулът ще се използва всеки ден активно ви препоръчваме естествената дървесина, MDF или ПДЧ плоскостите. Тези материали предлагат достатъчно здравина и не могат да бъдат повредени лесно. Издържат на температурни разлики и ако поставите нещо по-горещо върху повърхността тя няма да бъде наранена. Също така се поддържа и почистват лесно, което е важно в трапезарната зона. Когато кухнята и кътът за хранене са в едно помещение обикновено използваме плота на масата като помощен за обработка на продукти. Ето защо е важно материалът от който е направен  да издържа на натоварване. Не пропускайте актуалните оферти на онлайн магазина и се сдобийте с една красива и практична трапезна маса с подходяща големина.