Възможно ли е да изберем перфектното детско легло онлайн

детско легло

Всяко дете заслужава да има красиво декорирана стая в която да си почива, да играе, да учи и да прекарват свободното си време. Родителите са наясно, че изборът на подобно обзавеждане никак не е лесен, а най-важният елемент от него си остава леглото. Да откриете правилният модел е предизвикателство, затова днес ще ви помогнем с няколко идеи. Мебели Венус е онлайн магазинът в чиито каталог ви очакват разнообразни стилове и варианти от които да избирате. Важно условие е тази мебел да бъде достатъчно стабилна и здрава, а в конструкцията ѝ да са използвани доказани материали.

Кои модели са най-функционални

Разнообразието от стилове е това което ще ви впечатли щом разгледате каталога на интернет магазина. Може да обзаведете стая за две деца без никакъв проблем, защото има достатъчно двуетажни детски легла. Те винаги са били добра опция и защото децата ги обичат много. Класическите единични модели също са предпочитани, те притежават и място за съхранение на вещи. Детските артикули тип сандвич могат да послужат когато имате малко гостенче, защото второто легло се намира под основното и е на колелца. Венус ще ви предложи един от най-търсените варианти. Детско легло и нощно шкафче Сити 2026:

легло

  • Детско легло с нощно шкафче „Сити 2026“ ;
  • Част от модулна система за детско обзавеждане „Сити“;
  • Леглото е с повдигащ механизъм и е подходящо за еднолицев и двулицев матрак с размер 90/200 см.

Модел който никога не излиза от мода защото предлага най-доброто за детето. В допълнение получавате и нощно шкафче което е супер полезно за спалнята. Тук хубавото е че единичното легло може да бъде в различни цветове в зависимост от личните ви предпочитания. Моделът е изработен от висококачествено ПДЧ което гарантира здравина и стабилност във времето.

Да купим ли мебел изработена от ПДЧ материал

Родителите търсят най-вече безопасни артикули, които да гарантират спокойна среда в детската стая. Днес се използват най-вече MDF и ПДЧ плоскости за изработката на повечето мебели. Във времето те показаха, че са достатъчно стабилни и устойчиви, подходящи за направата на всякакви артикули. Те са по-евтини от естествената дървесина, също така могат да бъдат и лесно обработвани. Отличават се с ламинирано завършващо покритие което им придава определен гланц и дава възможност да бъдат почиствани много лесно. Благодарение на своите характеристики могат да бъдат открити в най-различни цветове. Това е от особено значение конкретно за детската стая, защото искаме тя да бъде свежа, весела и да се хареса на малчугана.