Кой вид мека мебел ще направи хола по-модерен?

диван

Ако искате домът ви да бъде уютен и удобен, трябва да намерите точното обзавеждане за различните помещения. Нормално е да обърнете повече внимание на дневната, тъй като в нея минава почти цялото ви свободно време у дома. Препоръчваме ви да разгледате модерните ъглови дивани Венус в каталога на магазина. Търговецът е подготвил за вас голям асортимент от модели, което е реален шанс да намерите артикул според личните си предпочитания. Това е една от най-важните мебели в дома, затова покупката не трябва да се прави прибързано. Уверете се в качеството и комфорта, които ще ви предложи артикулът преди да го купите.

Защо да поръчаме нов ъглов диван?

Ако разгледате различните видове мека мебел в каталога ще забележите, че ъгловите дивани са изключително практични и функционални. В последните години те са фаворит на потребителите, тъй като разполагат с редица екстри и най-вече имат лежанка. Това е тази допълнителна част, на която може да настаните повече хора при необходимост или да легнете и да си починете след работа.

Ъгловите дивани са специални, и защото притежават разтегателен механизъм, за да бъдат трансформирани в голямо и удобно легло. Това е модерно допълнение, чрез което ще икономисате място в дома си, защото не се налага да обособявате специална гостна. Този модел мека мебел е на достъпна цена, независимо от разнообразните екстри, които ви предлага. Ще ви дадем малко подробности за един от най-харесваните модели в каталога на Венус. Холов ъгъл Аполон Лайт – по поръчка, 241+276 см:

ъглов диван
  • холов ъгъл „Аполон Лайт“ ще ви предостави удобно настаняване, а при нужда комфорта на легло;
  • има разтегателен механизъм с матрак от пенополиуретанова пяна;
  • моделът е със възглавници за сядане и облягане, изработени от високоеластична пяна, гарантираща удобство;
  • за производството на дивана са използвани материали с високо качество и стабилна конструкция;
  • за удобство възглавниците за облягане са със сваляеми калъфи;
  • диванът се предлага с лява или дясна лежанка, по избор.

Качествена и комбинативна мебел, която лесно ще се впише в интериора на всеки модерен дом.

На какви критерии трябва да отговаря новият ъглов диван?

Ако ви предстои подобна инвестиция обърнете специално внимание на размерите. Меката мебел може да бъде по-обемна или компактна, за да я синхронизирате лесно с пространството във вашия дом. Важно е да купите артикул, който няма да изглежда прекалено голям в малката стая или да е много малък и да се губи. Другият важен момент е да изберете вида и цвета на дамаската. Внимателно определете в какъв нюанс ще бъде тапицирана меката мебел, защото ще я използвате дълго и не бива да ви омръзва. Тапицерията може да е ярка или неутрална, което е въпрос на личен избор.