Защо трябва да изберем удобен и практичен шкаф за коридора?

шкаф пейка

Всяко семейство държи на това, входното пространство на домът му да бъде добре обзаведено и уютно. Тази зона е първото нещо което всеки вижда, щом ви посети и съответно трябва да е обзаведена по възможно най-добрия начин. Мебелите се грижат за това дрехите и обувките да са добре организирани и подредени, за да е цялото пространство чисто и приветливо. Мебели ВЕНУС шкафове за обувкище намерите лесно в интернет каталозите. Те са конструирани от съвременни материали, предлагат много и различни удобства, които ги правят добра инвестиция за интериора на дома. Впечатление правят механизмите за плавно и безшумно отваряне и затваряне на вратите, което е невероятно удобство и създава усещане за повече комфорт.

Какъв модел шкаф да използваме в коридора?

Преди време нямаше голям избор точно от този вид мебели, докато сега нещата стоят по коренно различен начин. Шкафовете за обувки са много разнообразни като дизайн, форма и капацитет. Всеки клиент може спокойно да определи варианта, който ще е подходящ за неговия дом. Имате шанс да намерите все още добре познатите и класически модели с падащи вратички. При тях механизмът за съхранение е двуредов и по този начин във вътрешността си събират повече обувки. Мебелите изглеждат компактни и елегантни не заемат много място и са добро решение, когато коридора е малък.

Вертикалните изделия също са харесвани и много актуални в момента. Те се характеризират с наличието на повече отделения за подредба, удобна голяма врата на която може и да има монтирано огледало. Помислете добре кой вариант ще бъде по-удобен спрямо вашите изисквания и това, какво ще съхранявате вътре. В каталога на Венус ще намерите – Шкаф за обувки Сити 4039 – Кестен Вирджиния:

висок шкаф
  • шкаф за обувки „Сити 4039“ е снабден с врата с огледало;
  • рафтове и закачалки;
  • шкафът ще побере от 8 до 10 чифта обувки;
  • за изработката му се използва ЛПДЧ 16 мм.

Удобен и качествен шкаф, който си заслужава да разгледате подробно и да притежавате в ежедневието.

Какви са основните предимства на съвременните материали за изработка на мебели?

Купувайки ново обзавеждане повечето хора се интересуват от това, как е изработено то и дали е достатъчно здраво. Все още може да намерите изделия направени от дървесина, но впечатление прави, че голяма част от модерните мебели са изработени от MDF и ПДЧ плоскости. Тези материали доказаха своите добри характеристики, по-евтини са от дървото и също така се поддържат много по-лесно в перфектен вид. Цената им е достъпна и съответно са добра инвестиция за всяко семейство.