Защо е важно каква ще бъде холната маса в дневната

холна маса

Много често не отдаваме необходимото внимание на по-дребните мебели в нашия дом. Само че от тях до голяма степен зависи интериорът и нашето удобство. Такъв артикул е холната маса, защото без нея обстановката ще бъде някак недовършена и най-вече непрактична. Цени на различните артикули може да разгледате в каталога на онлайн магазин Venus.bg. Може да поръчате скъп дизайнерски модел, ако искате нещо по-специално или пък съвсем класически вариант на по-достъпна цена. Представените артикули са изключително прецизно изработени и ви гарантират дълга и безпроблемна употреба.

Как да изберем правилната холна маса

Щом поръчвате подобна мебел винаги е редно да вземете под внимание и останалите мебели в стаята. Холната маса стои пред дивана затова и от него зависи колко голяма като размер и на каква височина ще бъде тя. Стандартните варианти добре познати от миналото се изработват от естествена дървесина или MDF. Вторият материал ви осигурява една по-приемлива цена на артикула. Вече трудно се откриват модели направени изцяло от естествена дървесина, но ако намерите подобен той ще бъде на висока цена и с дизайнерски характеристики. В случай, че сте организирали модерен интериор ви препоръчваме холна масичка от стъкло или такава комбинираща два различни материали като метал и стъкло или MDF и стъкло. Venus.bg предлага да разгледате следния модел. Холна маса Никол със стъклен плот – 81/81/42 см. – Силвър/Черен:

маса

  • Кръгла холна маса „Никол“ е интересно и нестандартно решение за интериора на Вашия съвременен дом, офис или приемна;
  • Направена със сребриста метална конструкция и стъклен плот в черен цвят;
  • Стъклените мебели са изключително функционални и практични, поддържат се лесно и запазват естетическия си вид за дълъг период от време;
  • Цената е намалена на 188 лв.

Подобен артикул ще направи всяка дневна модерна и ще привлича вниманието на вашите гости с красивия си дизайнерски вид. Цената е изключително достъпна и може да си позволите това удоволствие.

Функционалности които притежават модерните мебели

Купувайки подобен артикул за дневната със сигурност очаквате да бъде достатъчно практичен и да изпълнява в ролята която му е отредена. Има варианти при които плотът е разтегателен и при необходимост ви осигурява по-голяма площ за сервиране на почерпки и напитки. Много удобна функционалност която е подходяща за всеки дом. Полезно е да има къде да прибираме различните дребни неща когато трябва бързо да разтребим помещението. Холните масички с прилежащи към тях чекмеджета, ниши или рафтове са едни от най практичните. Друго удобство което искаме да споменем е плотът който може да се повдига. Благодарение на него ще използвате артикула като пълноправна трапезна мебел, която може да се използва всяка вечер. Разгледайте офертите и цените в онлайн каталога.